Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyutyr

polki w uk......male pytanie.........!!!!!!!!!czemu sie puszczacie??????????????

Polecane posty

Gość hgyutyr

niemowie tu o wszystkich oczewiscie!!!mieszkam w uk juz 6 lat i sama jestem polka ale to co widze...masakra!!!pilnowalam kiedys dziecka gdzie PANI miala meza i dziecko w pl jej kumpela tak samo i obie robily w burdelu.... wszystkie moje ''kolezanki'' lecialy tylko na turasow, murzynow i huj wie co jeszcze za jointa lub cidra...., wiekszosc z nich tutaj szuka za przeproszeniem tylko huja do dupy;/ oczewiscie niemowie tu o wszystkich bo znam porrzadne babki samotne lub z rodzinami ale to co widze czasami na ulicy to az mi wstyd...namnie jak jakis ciapol patrzy sie oblesnie to az mi sie noz w kieszeni otwiera....a inne to jeszcze podkreca....poco to robicie??? spotkaliscie sie z takmi przypadkami w uk?

Gość bcnbc
kto z kim pzystaje takim sie staje.. obracasz siw w bardzo doborowym towarzystwie..

Gość hgyutyr
niemoja wina ze w szkole, pracy etc spotykalam takie osoby...albo na ulicy naprzyklad

Gość buleeeeeeeee
W Niemczech jest to samo. Wczoraj siedzialam w poczekalni do lekarza i przyszla tam taka Polka ze swoim pomazanym fagasem. Facet wygladal doslownie jak zwierz. Jak skrzyzowanie czlowieka z wilkolakiem, a Polka zapatrzona, zachwycona... :) Nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac.