Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelia;D... .

Pyt do trochę okrąglejszych dziewczyn :)

Polecane posty

Gość Kornelia;D... .

Nosicie spodniczki? Czy unikacie tego ? Ją np unikam ale może warto się przełamać i założyć? Hmm ... Ale boję się że odstrasze chłopaków . Mam 167 cm Waze 66kg może nie jest to jakąś wielką nadwagą w porównaniu z innymi ale szczupła też nie jestem.

Gość tak szczerze, to ja też
zależy jak Ci się ta waga po ciele układa - jeśli masz 15-16 lat to możesz wyglądać trochę jak pyza bo dopiero dojrzewasz, i taki urok masz - jeśli masz pod 30-tke, to naprawdę powinnaś wyglądać dobrze. Ja mam dokładnie tyle wzrostu co Ty i podobną wagę, i wierz mi , przed 30-tką 90% dziewczyn w tym wzroście nei waży mniej, i są czasami tak zgrabne, że głowa mała i się dziwię, jak któraś mówi, że waży 65kilo. Noś, co Ci się podoba, ważne, zeby z gustem i nietandetnie :) I wal to, czy się chłopakom podoba, czy nie , bo Ty masz się dobrze czuć w stroju, któy założysz :)

Gość a co mi tam!
latem nosze, przecież nie będę sobie tyłka grzać w spodniach

Gość Kornelia;D... .
Mam 20lat

Gość Kornelia;D... .
Mam 20lat

Gość uwielbiam pokazywać
innym swój celulit. Podoba mi się, kiedy samce siedzą i zachwycają się laskami, po czym idę ja i najpierw widzę ich spojrzenie na mnie, a potem chowają się za ławką i wymiotują. Uwielbiam ❤️