Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlakobieta7

kochanek-zemsta

Polecane posty

Gość zlakobieta7

co sadzicie o takiej zemscie na kochanku, ktory oszukal mnie w sposob bardzo podly... niedlugo ma urodziny...wysle bukiet pieknych roz z bilecikiem, niech zona w koncu sie do wie. Mnie on nic juz nie obchodzi, ale za klamstwa chce sie zemscic .

Gość szkoda, ze wcześniej
nie pomyślałaś o żonie, dopiero jak Cie w tyłek kopnął. Jesteś żałosna z tą zemstą.

Gość czyli psycholog nie pomaga
dobrze ci tak fladroooooo.

Gość stajnia augiasza
czy zaczynając romansik wiedziałaś że jest zonaty?

Gość zlakobieta7
a on nie myslal o zonie?, czemu ja mam myslec?

Gość zlakobieta7
tak, ale mowil, ze jest w separacji, nie mieszkal z nia 10 lat

Gość dajcie jej spokojj
przeciez nie pomyslala o zonie z litosci tylko z zemsty,wiec dobry kierunek,nie kierujesz sie falszywa litoscia. zemscij sie, ulzysz sobie. i nie patrz na to ze ktos mowi,ze to zalosne. zalosny to byl twoj kochanek, bo cie oszukal.

Gość przyj**any power rengers
Dziunia - masz cycki? Przyślij wiecheć do mnie, a ja cie za to wydymam bez gumy. Pasi dill?

Gość chill
jesli bardzo cie dotknęło, cierpisz, wiele straciłaś, "nadal kochasz", to go upij i wykastruj w afekcie, potem będziesz żałowała i jakieś zawiasy dostaniesz ale zemsta bedzie słodka. Każdemu oszustowi tego życzę.

Gość sylvia 007
Wiedzial ze ma zone,poszedl na bok narobil bagna,nalezy mu sie kara. Nie przysylaj mu kwiatow bo powie zonie ze go uwodzisz.On musi sie poczuc winny,nie podkladaj sie jako natarczywa uwodzicielka. Jak skladal obietnice to go z nich wylicz,niech ci to zrekompensuje.

Gość ŻoliGarson
Sądzę, że ty i ta żona macie wiele wspólnego. Jesteście tak samo głupie i naiwne. Ale przede wszystkim łączy was to, że oszukał was ten sam bajerant. Teraz pewnie zabawia się jeszcze z inną kobietą. A nawet jak coś wyślesz jego żonce to i tak to nic nie da, bo on ją przerobi w 5 minut. Tacy już są bajeranci.

Gość zemsta na kurwiarzu
zemścij się na kurwiarzu ja na moim sie też zamierzam za te slowa rzucone na wiatr , mam do tej pory maile od niego czytam codziennie i wtedy zlość narasta ale nie działaj pod presją ja czekam na taki moment aż sie odpłace tak że będzie przeklinal dzień w którym mnie poznał