Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama juleczkiiii

swędząca wew strona dłoni u 2,5 latki , do tego nerwowosc-co to moze byc?

Polecane posty

Gość mama juleczkiiii

od jakis 2 tygodni córke swedza dłonie od wewnątrz i ma takie czerwone lekko i suche i nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale stala sie strasznie nerwowa jak tylko cos nie jest po jej mysli to jest wrzask wpada w szał dosłownie rzuca wszystkim bije mnie nie wiem co sie dzieje mozecie mi cos daradzic

Gość a ja akurat
moze alergia,moze zmienilas proszek,mydlo... albo jakies leki tez moga uczulac a nerwowosc-tez bym miala ochote zabic jakby mnie rece swedzialy i piekly

Gość mama juleczkiiii
przed chwila znowu to samo chciala inny sok niz jej dałam i sie zaczelo wrzask, rzucila miskiem,lacz w niebogłosy i tak jest codziennie ni wim co sie znia dzieje nigdy taka nie byla wszytko musi byc co ona chce bo inaczej wpada w histerie co ja mam robic pąkac mi sie chce bo czuje sie bezradna probowałam niereagowac-nic krzyczalam-tez nic spokojnie rozmawiac wytłumaczyc-nic na wszytko jest wrzask

Gość mama juleczkiiii
ale gdyby to miala w innych miejsach na ciele to bym pomyslala ze moze od proszku czy płynu do płukania ale nie ma tego nigdy tylko na ww skorze doni najwiecej swedzi ją wiczorem i rano, przewaznie w łóżku-moze jak sie ciało nagrzeje jest kochanym dziekiem mądrym ale te napady mnie przerazają czesto sie poddaje i robie co chce bo nie wiem jak inaczej ja uspokoic

Gość możeee
może to uporczywe swędzenie na dłoniach i stopach oznacza świeżb, wbrew pozorom nie jest to rzadka choroba, ale rzadko diagnozowana.

Gość hvmjolka
to jest pokrzywka najlepiej idź do lekarza bez recepty podaj jej calcium oraz smaruj fenistilem może za dużo soków podajesz, dziecko do 5 lat może bez szkody na zdrowiu wypić do 150 ml soku dziennie alergia oraz zła dieta jest bardzo często przyczyną nadpobudliwości u dzieci, a najbardziej barwniki, sztuczne barwniki powodują ADHD :(