Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się gdzie????

Przy kim powinnam zostawic syna?

Polecane posty

Gość zastanawiam się gdzie????

Poznalam pol roku temu mezczyzne ktory zaproponowal mi wspolne mieszkanie. Ale dziecko nie wezem, przeciez ten facet ma 1pokojowe mieszkanie i zarabia tylko 1300 zlotych miesiecznie. Wiec tak! Myslalam by syna zostawic z ktoryms ze swoim rodzicow Mama, niestety ona ma marne warunki. Kawalerka i zarabia 1200 zlotych miesiecznie. Tata, nawet by sie zgodzil. Ma dom blizniak. W jednej polowie mieszka on, moja starsza siostra i najstarszy brat, oni nie maja wlasnych rodzin, spokojnie jakos we trojke poradziliby sobie z wychowaniem dziecka.. W drugiej polowie mieszka brat z bratowa gdzie wychowują 4 dzieci (2 dzieczynki i 2 chłopców), tam mały miałby towarzystwo, mój ojciec pokrywa tam wszystkie wydatki. Ojciec mojego dziecka ma żone, dwoje dzieci i nie chce mojego syna u siebie i jego rodzice też nie lubią mojego syna. A mój nowy chłopak i tak nie jest akceptowany przez moich rodziców, wyzywają go od dziadów itp :(

Gość slabiutkie.........
postaraj sie bardziej...

Przepraszam, czy ja dobrze czytam? Poznałaś faceta i chcesz zostawiać dziecko bo co? Bo ten facet za mało zarabia i ma małe mieszkanie? Dziwna jesteś nie ma co. I co z ciebie za matka jak chcesz dziecko zostawic :/.

A dziecko to jest swinka morska,co sie nudzi i do adopcji sie ja oddaje przepraszam ?? Nie bede pisala Tobie ,zebys sie bardziej postarala o wlasna prace itd,bo widze,ze nie bardzo rozumujesz proste zasady.Podrzuce dziecko komus,bo sama sobie chce ulozyc zycie..He he tego jeszcze nie bylo...

Gość Dziwne to jesteście WY
że łapiecie się jak mucha na lep na tak oczywiste prowokacje:D. Jeżeli akcja w tekście robi się piętrowa rodem wzięta z serialu "tasiemiec" to chyba wszystko jasne matoliczki:)

To nie musi być prowokacja :o takie lafiryndy istnieją, mam nawet jedną taką w bliskiej rodzinie :o

Gość nfgnfg
A wg mnie jeśli to prowo, to dobre. W takim razie daję 8 na 10.