Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenita

ciąża...i ciąża!!!!

Polecane posty

Gość xenita
ok odezwij sie...40198106

Gość a jaaa
jestem w ciazy inie moge sie z tym pogodzic :/ tylko depresja, od poczatku, chcialam usunac i zwlekalam teraz za pozno, robilam wszystko zeby poronic i nic, wszystko pieknie i prawidlowo, ciagle bez zabezpieczen bylo wiele lat i nic, ale zawsze sie schizowalam, po dlugim czasie jak stwierdzilam ze umnie najwidoczniej nie jest to proste (a dobrze mi z tym bylo) stwierdzilam ze nie ma sie co bac bo itak nic nie bedzie i szok. jest, nagle i zrujnowalomi plany i zycie. to chore alre dostaje do glowy az z tego wszystkiego. i jaka tu sprawiedliwosc??? chetnie bym autorko sie zamienila z toba, ty bys byla szczesliwa i ja:( ale jak?? czemu to takie NIESPRAWIEDLIWE??? ty chcesz, bylamys szczesliwa, kochalabys to dziecko, a u mnie bedzie niechciane, niewiem przez ile, bo narazie to ja niepotrafie chciec i kochac, nie jestem przygotowana na taka role i obowiazek, nie zajme sie tympo wszystkim, bo nie dam rady.

Gość xenita
paula299 i jak tam inseminacja...co mówia lekarze?

Gość IDS
Zastanawiałam się czy cos napisać, bo w sumie ciagle mam nadzieje... i chyba nie chce zapeszyc lub odgonic resztki nadziei. Staram sie o dziecko bardzo krotko bo to dopiero drugi cykl, wlasnie 2 miesiace temu odstawiłam tabletki. Pierwszy- pudło. pilnuje terminu owulacji, dni płodnych itp. Nigdy nie spoznial mi sie okres, częsciej pojawiał się wczesniej. A na chwilę obecną spóźnia mi sie 4 dni, mam większe piersi, co do śluzu to bez wkładki bym chyba pływała, jajniki kłują mnie juz jakis tydzień, jestem wyczulona na zapachy bardziej niz zwykle. Poszłam więc dzis do lekarza, powiedziała ze nie ma opcji ze zobaczy 'ciąże'. Że ejst to nie mozliwe itp. Jedyne co to zrobiła mi test ciążowy, podobno była to próba szpitalna, wyszła jedna kreska. I teraz nie wiem co robic.... Testy mogą kłamać, jesli jestem w ciąży to jest to ok 15 dnia. Czekanie nie jest mi na rękę, bo tak to wezme luteinę, wywołam okres i zawsze szybciej do nast okazji Jakbyscie miały jakies pomysły to chętnie poczytam.