Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gułopis

Przestałem kręcić moją dziewczynę

Polecane posty

Gość Gułopis

Witam serdecznie Mój pierwszy post na tej stronie, wczesniej często tu trafiałem szukając porad :) Mam problem z moją dziewczyną. Jesteśmy razem ponad półtora roku, przez mniej więcej rok wszystko było wspaniale, chociaż nie mieliśmy jeszcze pierwszego razu to... robiliśmy inne fajne rzeczy.:) Po mniej więcej roku umówilismy się na pierwszy raz. Dzień przed terminem powiedziała mi, że dostała okres. "No nic" pomyślałem. Czekalem tyle czasu, to poczekam jeszcze trochę.... Ale IDENTYCZNA sytuacja powtarzała się przez 5 kolejnych miesięcy, a to już chyba nie jest normalne, prawda? Co więcej, od tamtego czasu, nie ma nawet mowy o żadnych zabawach, a nawet bardziej namiętnym całowaniu...Niemal mnie odpycha od siebie po kilku chwilach... Chcę wiedzieć jaka może być tego przyczyna... Nie mieszkamy w jednej miejscowości... Bardzo ją kocham, jak głupi wręcz, dodatkowo jest piekna jak malowanie... Wystarczy, że spojrzę na nią już się cały gotuję... Próbowałem z nią o tym rozmawiać, ale ona twierdzi, że wszystko jest w porządku i że przesadzam... Uwielbia się przytulać, rozmawiać, trzymać się za ręce, w sumie... Wydaje mi się, że stałem się dla niej jak koleżanka, chociaż nigdy nie zachowywałem się tak, by na to pozwolić. Chyba nie jest w porządku, jeżeli własnej dziewczyny nie mogę właściwie nawet dotknąć "tam" od pół roku, prawda? Bardzo proszę o jakieś rady..

moze jest bardzo wierzaca katoliczka? Z seksem chce poczekac do slubu , a wstydzi sie Ci o tym powiedziec ? No nie wiem .Nic innego nie przychodzi mi do glowy :-(

Gość hhhhhhh
półtora roku bez seksu? człowieku, na co Ty czekasz? uciekaj! powinieneś to zrobić po maksimum 3 miesiącach. jeśli ona nie chce seksu, najwidoczniej ma małe libido lub problemy z przeszłości. tak czy siak, ani jedno, ani drugie nie zachęca. ja bym się w to nie pakowała. znajdź sobie dziewczynę, która lubi seks, to nie będziesz za 5 lat narzekał, że żona ci nie daje i szukał kochanki.

Gość wrodzony pesymizm
..a mi tu się wydaje ,że to nasz autor dobierał się do niej jak pies do jeża czekając na pozwolenie ...a ona między czasie marzyła ,żeby ją zerżną porządnie i wziął siłą ..a on zwlekał to teraz ma.

Gość Serafina_90
Może osoba, która wpisała się jako ostatnia ma rację. ;)

Gość nsfdjksd
po 1. moze chce zaczekac do slubu? po 2. moze miec tam jakis problem, typu grzybica itd. (czesto sie nam to zdarza) po 3. a czy w ogole miala juz z kims pierwszy raz? moze sie boi i dlatego stara sie do tego nie dopuscic

Gość Serafina_90
Grzybica nie trwa przez pół roku, no chyba że wstydzi się iść do ginekologa to owszem może trwać długo, bo sama się nie wyleczy.

Gość nsfdjksd
gzybica wraca czesto.. przynajmniej ja mam zawsze przed okresem :o i dostaje leki od gina ale pomagaja na chwile :O