Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghtr6g

Jutro jade na zakladanie aparatu orto :)

Polecane posty

Gość hghtr6g

jakies rady... ? Troszke sie stresuje.

Rad nie dam, ale mam pytanie: jak się do tego musiałas przygotować??? Usunąc jakies zabki itd????

To powodzenia pamiętam jak ja zakładałam Ja dam Tobie małą radę zrób sobie dokładnie zdjęcie zębów z przed aparatu :) zobaczysz jak będzie widać efekty :).Ja sobie zrobiłam tylko żałuję ,że potem co miesiąc nie robiłam zdjęć zmian :) taka fajna pamiątka :P ja ściągam w tym roku jeszcze może 4 miesiące i koniec mojej drogi. Przygotuj się na ucisk co ja mówię ucisk boli :O ,ale z czasem będzie lepiej.Pamiętaj poproś o wosk będzie Tobie potrzebny Co do usuwania Trolosa pytała ja usuwałam dwa zęby przedostatnie na górze za dużo ich było :)

Gość hghtr6g
wosk? nic o tym nie slyszalam:) co to jest w ogole ? musialam usunac dolna osemke..a mam zakladane na gore:D nie wiem czemu tak dziwnie. juz mi dawno temu wyszla gorna osemka i jej nic nie robili. pani orto chce mi jednak usunac jakies zeby zeby sie wsztstko ladnie zeszlo :) i zakladam sobie kolorowe gumeczki jeszcze. slyszalam ze rok temu kosztowaly dodatkowo 100 zl, teraz sa w cenie aparatu. Slyszalam wlasnie, ze potem boli :(

Gość hghtr6g
co do zdjec, juz mialam robione, ale nie wiem czy prawidlowe :) ale zapytam sie, dziekuje ..