Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szumi jej

Szumy w uchu

Polecane posty

Gość szumi jej

od jakis 2 tyg szumi mi w uchu, na poczatku bylo to kilak minut dziennie jak pochylalam glowe, myslalam ze to przez koncert, bo bylam 2 dni wczesniej na koncercie rockowym i bylo dosyc glosno. z kazdym dniem szumy sie nasilaja, takie pulsujace szumienie zsynchronizowane z pulsem. jakbym miala wiatr w uchu. zaczynam wariowac, nie moge sie skoncentrowac, nawet normalnie filmu ogladnac, w pracy to juz nie wspomne, a najgorzej jest jak klade sie spac w ciszy, nie slysze juz nic poza tymi szumami, nie moge spac, a jak sie budze to jest to pierwsza rzecza jaka slysze. czy ktos mial cos podobnego? jak sie to leczy? powinnam isc do lekarza? czy w aptece mi cos poradza?POMOZCIE BO ZWARIUJE!

Gość hjhgjkjhgtr
mi tez szumi ale tylko troche zaczelo w sierpniu pewnie dlatego ze duzo i glosno slucham muzyki przez sluchawki, szumy czasem ustraja mi wiec nie zwracam uwagi zreszta nie sa tak glosnie jak u ciebie

Gość szumi jej
no ja wlasnie nigdy glosno muzyki nie slucham, ani nie chodze po dyskotekach. bylam jedynie na koncercie... czy moglam tak łatwo uszkodzic sobie słuch?

Gość psychiczna kafezdzira
Albo masz zatkane ucho 0- idź do apteki i kup sobie płyn do czyszczenia ucha, kosztuje ok 10zł. A jeśli nie, marsz do lekarza - możesz mieć zwykłe zapalenie ucha (ale raczej by cię bolało) lub trąbki słuchowej/ucha środkowego. Przerabiałam wszystkie 3 opcje, dostaniesz antybiotyk w kroplach, też niedrogi. 3x2 krople dziennie i po jednym dniu będzie ok ;)