Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa ziosia

jak podrywali was cudzoziemcy????

Polecane posty

Gość fioletowa ziosia

Jestem ciekawa w jaki sposób podrywali was cudzoziemncy? czy mówią te same teksty itp i czy złapałyście się na to

Mówia: Piekna kobieta być Kali. Kali miec wiekszy banana niż polska zaścianek. Ojciec Kali być król wioska i mieć pałac. A to jest chata z gnoju.

Gość fioletowa ziosia
żadna nie była w takiej sytuacji...

Gość lady spod lady
mnie kilku murzynow zaczepialo ciagnac za kurtke,usilujac zlapac za reke(nie jednoczesnie-bylo kilka takich sytuacji) prymitywi straszni,jak ich zbluzgalam po niemiecku to nie rozumieli,chyba byl to swiezy transport z Afryki moja mame.ktora ma 63 lata podrywal murzyn z pelnymi siatami,a krok za nim szla jego zona tez z siatami i dzieckiem

Gość Serafina_90
Hm... poznałam paru cudzoziemców, ale teraz jakoś ciężko mi przypomnieć sobie ich teksty. Pamiętam za to, że bardzo szybko chcieli się całować, ale tak to mają i Polacy na imprezach. Raz tańczyłam w klubie z Włochem, który chciał mnie pocałować. Nie miałam na to ochoty i odsunęłam się, a on bardzo posmutniał, pytał dlaczego nie chcę. Ja na to, że w ogóle go nie znam, dopiero zaczęliśmy ze sobą tańczyć itd., a on wtedy: teraz już nie wiem, czy dam radę dalej z Tobą tańczyć, tylko jeden pocałunek, proszę. Był trochę nachalny.

Gość kasienka4444
Obcokrajowcy bywaja nachalni i to bardzo. Chca od razu zaciągnac dziewczyne do łóżka. A najczestsze tekst? hhmmm jestes piekna, masz piekne oczy, najlepszy był pewnien Włoch, nie znalelismy się za dobrze, spotkalismy się kilka razy, a on od razu ze mnie kocha i że bede jego zoną, oczywiście chodziło o seks.

Gość sandra//////
mnie tez podrywał kiedyś jeden południowiec, tańczyliśmy i on nagle chciał mnie pocałowac. Powiedziałam i on nagle zostawił mnie na parkiecie sama, poszedł jakby obrazony

Gość kominiarskie komuniy
głupie jesteście kobiety :) robia sobie jaja z was a wy jak na spowiedzi, jeeeej macie odwage chwalicie sie czy co?cholera wie..

Gość fioletowa ziosia
czemu jaja, nie rozumiem Twojego oburzenia

Gość kominiarskie komuniy
chociażby to :DDDDDD "" mnie tez podrywał kiedyś jeden południowiec, tańczyliśmy i on nagle chciał mnie pocałowac. Powiedziałam i on nagle zostawił mnie na parkiecie sama, poszedł jakby obrazony""" hahhahaa

Gość fioletowa ziosia
no i....

Gość wisienka123456789
obcokrajowcy sa specyficzni, bardziej otwarci od Polaków i przede wszystkim bezpośredni. Całowanie po 5 minutach to dla nich normalne a po 10 powiedzenie : kocham Cię. Na pewno to jest przyjemne gdy facet tak cie adoruje, ale bez przesady

Gość panna agnieszka,,,,,
ja kiedyś miałam taka sytuacje z Turkiem, tez wileka miłośc po kilku spotkaniach i tekstu typu kocham Cię, wróce do Polski i zamieszkamy razem, znajde tu prace...

Gość prawdopodobnie zdradzona
a ja jak chciałam zdradzić męża w akcie zemsty to poszłam w Wawie do Pallodium czy jakoś tak i wyrwał mnie kanadyjczyk, w sumie to oni będąc w delegacji chcą zdradzić i nie tracą czasu, zatem na skok w bok są najlepsi, ten kanadyjczyk miał z 45 lat,był zadbany ,nie tak jak polacy, ogolony tam gdzie trzeba i to był sex mego życia,ja mam 32

Gość Mark+Iza
jak beda was zaczepiac poludniowcy i nie bedziecie mogly sie ich pozbyc to na taczepki typu "masz piekne usta, piekne oczy itd." mowcie, że "twoja matka też ...., twoja siostra też.... to i tamto". oni bardzo są wrażliwi właśnie na obraźanie matki lub siostry.

Gość habibi habibi i dałam
dupy pięknemu arabskiemu hotelboyowi :) dobry był i miał 20 cm obrzezanego fitka ❤️ nie to co polska 13 cm z zarośniętymi jajami i smrodem

Gość a u mnie bylo tak
ze dosc czesto komplementowali moj tatuaz, a pozniej mnie

Gość lalalalalalla
obcokrajowcy sa bardziej zadbani i sa bardziej czarujacy. A poza tym, cos co ja uwielbiam w południowcach, sposób w jaki tańczą. Ruszają sie genialnie, coś jak salsa ale inaczej i te ruchy biodrami hhhmmm... Polacy niestety w większosci maja problme z tańcem, są sztywni a obcokrajowcy uwodzą tańcem

Gość lalalalalalla555
obcokrajowcy sa bardziej zadbani i sa bardziej czarujacy. A poza tym, cos co ja uwielbiam w południowcach, sposób w jaki tańczą. Ruszają sie genialnie, coś jak salsa ale inaczej i te ruchy biodrami hhhmmm... Polacy niestety w większosci maja problme z tańcem, są sztywni a obcokrajowcy uwodzą tańcem

Gość blondyneczzzzka
tak, cudzoziemcy sa fajni. Inaczej podrywaja, bezpośrednio. to może sie podobać, ale czasami jak dla mnie to jest za nachalne. Takie mówie i love you, jak tu takiemu wieerzyć jak sie zakochasz

Gość gośćkiku
Nie bądźcie dziewczęta naiwne z polski . Nas kobiet piękności zagranicznych też prubowali polski mezczyz.i. poderwać .ale tym typom zonaty. Kobiety zagraniczne nie ufają nikomu. Bo im chodzi tylko o sex facetom to niech zjezdzaja . My kobiety zagraniczne nikomu mie ufamy talkie juz jestesmy nie ufne .

Gość gośćkiki
Ja kicia niemiecka mam ochronę rodziny jestem przy nich bezpiecZna bo jestem ostatnia pieknoscia niemiecką. Gdy jakiś. Pijak sie napatoczy niemcy mie bronią mocno Dbają aby mie nikt w polsce nie skrzywdził wśród kwiatow