Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malpka24

Dla tych ktore przygotowuja sie ,starja i cha byc mamusiam

Polecane posty

przegladalam wiele stron zeby znalez jakies forum aktywne a jak juz znalazlam to kobietki tam sa juz ta zrzyte razem ze ciezko jest dolaczyc i wbic sie w temat wiec postanowilam zalozy wlasny temat mam nadzieje ze ktos sie dopisze :) bylo by milo pogadac i wymienic sie swoimi odczuciami. naleze do grona ktore postanowily sie przygotowac do byca mama i stworzy maluszkowi jak najdogodniejsze warunki w brzyszku :D wiec zaczelam od rzucenia palenia a nastepnie czeka mnie wizyta u ginekologa i badania , a aktywne starania zaczne troszke pozniej :) wiec tyle o mnie :P Zapraszam wszystkie króre ten temat interesuje :)

Gość Czarna_Mamba_
ja też rzuciłam palenie mój mąż też, oczywiście zdrowe odżywianie i jak najmniej stresu po wizycie u lekarza regularnie biorę witaminy i ciągłe starania... :)

Witam czrna_mamba- ciesze sie ze chociaz ty odpisalas wiec wy juz sie staraccie jakie badania zalecil ci lekarz , dlugo sie staracie?

Gość silmirel
Hej :) Ja zaczęłam starania wraz z nowym rokiem. Biorę kwas foliowy, mój mąż witaminki, zaczęliśmy prowadzić zdrowszy tryb życia. Tylko że mam problem z określeniem dni płodnych dlatego planuję jeszcze kupić mikroskop owulacyjny, chyba na afrodytę się zdecyduję

Witam silmirel niewiele ci pomoge wtym tymacie poniewaz my wraz z nowym rokiem postanowilismy sie do ciazy przygotowac , zucilismy palenie a za miesias chce zrobic podstawowe badania przed ciaza :)

Witam silmirel niewiele ci pomoge wtym tymacie poniewaz my wraz z nowym rokiem postanowilismy sie do ciazy przygotowac , zucilismy palenie a za miesias chce zrobic podstawowe badania przed ciaza :)

witam cie silmirel:) akurat w tym temacie nie moge ci pomóc my wraz z nowym rokiem postanowilismy sie przygoyowac wiec juz rzucilismy palenie, a za miesiac wymbieram sie na badania. ale kibicuje wam bardzo i tzrymam kciuki zeby starania zaowocowały jak njszybciej :)

witaj silmirel :) w tym temacie ci nie pomoge my wraz z nowym rokiem rozpoczelismy przygotowania rzucilismy palenie a za miesiac na badania sie wybieram, ale wam zycze powodzenia i trzymam kciuki 🌼

witaj silmirel :) w tym temacie ci nie pomoge my wraz z nowym rokiem rozpoczelismy przygotowania rzucilismy palenie a za miesiac na badania sie wybieram, ale wam zycze powodzenia i trzymam kciuki 🌼