Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhkkkk

Co sadzicie o miieszkaniu na kupie?

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhkkkk

Mieszkm z mezem i dzieckiem w uk. Oboje pracujemy. wynajmujemy 1bed-z taxem placimy miesiecznieprawie 500 funtow. Zamierzamy za rok wrocic na stale do Polski. I teraz maz wymyslil, ze aby jescze wiecej odlozyc, powinnismy wynajac mieszkaie z kumplem i kolezanka (z dzieckiem) na spolke. Bedziemy o wiele mniej placic, wiec wiecej odlozymy. Mi ten pomysl sie nie podoba-przeraza mnie perspektywa wspolnej kuchni, lazienki, salonu....Zero prywatnosci. Juz kiedys mieszkalam na kupie i nic dobrego z tego nie bylo. Ja lubie spokoj, lad i porzadek, a przy takiej ilosci osob to bedzie niemozliwe. I nie wiem, czy tak to sie bardzo oplaci finansowo-tyle osob, to i bedzie wieksze zuzycie pradu i gazu. Co o tym myslicie? Bo nie moge z mezem dojsc do porozumienia...

Gość aa ja tak mysle
Ja mysle, ze mieszkanie na kupie moze byc dla samotnej, mlodej osoby, ale nie dla rodziny.

Gość umciaumciaaaaa
tyle luziw tak malym mieszkani skonczy sie tylko ..grzybem w kiblu-lazience. klutniami i nic wiecej.aa zapomnialam nie ma tez prywatnosci. powodzenia

Gość najwicej w centrum
nie warto.

Gość nie do wiary...
500 funtow z taxem to chyba mieszkacie daleko od cywilizacji, albo niezla nora to Wasze 1 bed...szok, my samego rentu mamy 700 i mieszkamy pod Londynem....

Gość atomka
wszystko zależy od tego czy smród jest do zniesienia...........

Gość miedzynarodowka 32666666666666
z rodzina jakw komunie mieszkac , bezprzesady troche godnosci

Gość pani z niebieska twarza
nigdy, przenigdy na to bym sie nie zgodzila! moi znajomi z synem tak zamieszkali (z para z dzieckiem) - zatem na chacie bylo ich szescioro masakra! w sprawie sprzatania nie bylo w ogole porozumienia, jedynym plusem byly oddzielne lazienki wyobraz sobie jak one dwie gotowaly obiady w sredniej wielkosci kuchni, jedna z nich uzywala ciagle piekarnika, rachunki byly placone na pol, ale energia na pewno tak nie byla zuzywana no i niby byly 3bed, ale raczej male pomieszczenia, dosc ciasno, wlazili na siebie, nie bylo fajnie odradzam takie "oszczedzanie"

Gość osz przegapilam ciag dalszy
mieszkalam na kupie w UK i nie polecam...

Gość nie polecam
z wlasnego doswiadczenia i znajomych wiem na gora miesiac moze byc, ale nie dluzej, nie pakoj sie w to bagno, zreszta sama wiesz jak piszesz. same klopoty beda a na dodatek i znajomosc sie pochrzani mieszkal u nas kuzyn, nigdy wiecej nikogo na dluzej, w naglej sytuacji pomozemy, gora miesiac i okreslone warunki na wstepie zero prywatnosci zero

Gość absolutnie nie
a skad wiecie ze mieszkaja w londynie lub pod/ przeciez w innych miejscach w anglii to i za dwa bed sie placi 400f,, tylko w lodnynei ceny sa kosmiczne co do wspolnego mieszkania to NIE i NIe i jeszcze raz NIE nie warto oszdzedzic pare groszy kosztem zszarganych nerwow