Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomi razy dwa

pytanie odnośnie krótkich stosunków

Polecane posty

Gość smutnomi razy dwa

mam problem, mój partner bardzo szybko dochodzi, ledwo wsadzi to trzy ruchy i już koniec. myślałam że jak częściej będziemy współżyć to to się zmieni, ale tak już jest 7 miesięcy a kochamy się bardzo często, nie wiem co mam zrobić, dodam że on ma 30 lat czasem wystarczy że go dotknę a on już dojdzie, poradźcie mi co z tym zrobić ?

Gość smutnomi razy dwa
my się kochamy 4 razy pod rząd i to nic nie daje raczej rzadko kiedy to skutkuje !

Gość gmkfgkfhjk
mam tak samo... wsadzi i koniec. Ale nie narzekam. Kocham Go i dba o mnie inaczej :)

Gość smutnomi razy dwa
tak ja doklładnie bardzo go kocham ale wiesz zawsze tak jakoś lepiej kiedy razem dojdziecie :)

Gość nie nie nie riguerhtuer
u mnie tez tak bylo z tym ze moj partner staral sie jakos mnie zadowolic, bo co to za sex dla kobiety.. wiec gdy czul ze zaraz dojcie wychodzil, ochlonął i znowu, za ktoryms razem kochalismy sie na tyle dlugo ze mnie juz wystarczylo. teraz jest ok. moze ona sie stersuje albo cos, nie wiem. nakrzycz na niego, powiedz ze to jest bez sensu niech cos z tym zrobi. czy ta minuta seksu daje ci satysfakcje ?

Gość nie nie nie riguerhtuer
męska rzecz, no słuchaj, musi sie ogarnac. dziewczyna przez 7 m-cy nie doznala prawdziwej przyjemnosci z seksu

Gość smutnomi razy dwa
nie sądzę żeby nakrzyczanie coś dało ale dzięki za radę ;P