Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka106

Brak Badań

Polecane posty

Ja zamierzam rodzic w Narutowiczu, moja ciocia jest tam pielegniarka wiec licze na to ze opieka bedzie lepsza badz jakies wzgledy specjalne :P Jeśłi w piątek mi nie zleci tych badań to napewno pójde zrobić je prywatnie. Co do USG genetycznego to jestem młoda :) w rodzinie nikt nie chorował na np. Downa i lekarka o tym wiedziała bo na pierwszej wizycie przeprowadzała ze mna wywiad środowiskowy, wiec moze dlatego nie zalecała tego USG. Majowiczka napisz jak nazywa sie lekarz oraz gdzie ptzyjmuje. Z góry bardzo dziekuje to ważne, choc i tak zastanawiam sie czy to nie za pozno juz na zmiany lekarza, ale skoro moja nic nie robi to chyba warto ja posłac do diabła i znaleść lekarza z powołaniem

Z opini znajomych narutowicza nie polecam jako szpital do rodzenia, ale kazda rodzi gdzie ma ochote:):) maja super porodowke , odremontowano itp, ale podono nadal pacjentki maja w nosie, do tego ponoc doczekac sie znieczulenie graniczy z cudem:) Polecam ci dr Butryna, przyjmuje w przychodni na galla w kazdy pt od 8.30, tyle zemusialabys odrazu podejsc do gabinetu , wytlumaczyc sytuacje i zapytac czy cie przyjmie bez rejestracji bo z rejestracja ma za dlugie terminy, lub przyjmuje w limie na ul lublanskiej, ale nie wiem jak tam z terminami, ja z jego uslug jestem zadowolona:)Ja tez zmienialam lekarza w ciazy fakt bylo to w 14 tc, ale nie zaluje i jakby byla teraz w takiej sytuacji jak ty to bym sie nawet nie wahala, juz dawno minely czasu ze robilo sie tylko badanie krwi i moczu:/ a ze tak zapytam jaka masz gr krwi a jaka partner?

No na temat Szpitala to słyszałam rożne opinie. Mam go blisko wiec co do tego nie bede juz wybierac. Licze ze bede miło zaskoczona tym szpitalem :) Dziekuje za namiar :) Ja mam A- a partner 0 Tyle ze on musi jeszcze potwierdzic badaniami bo nie ma na to potwierdzenia tzn w ksiazeczce zdrowia ma taka wpisana ale zaswiadczenia nie ma :)

Ty masz gr minusowa? a lekarka wam cos mowila o konflikcie serologicznym? bo skoro na badania nie wysyla to kto ja tam wie:)ja tam dokladnie nie wiem jak jest z tym konfliktem ale warto na wlasna reke w necie poczytac:):) A nie myslalas o szpitalu na galla albo na siemieradzkiego to przeciez nie jest daleko od centrum?:) na galla jest napewno opcja wyboru czy dziecko z toba 24h na dobe po porodzie czy z poloznymi od czasu do czasu:)

Szpital na galla odpada byłam tam po zasłabnieciu co prawda na ginekologie wzieto mnie tylko na sprawdzenie czy wszystko jest ok i naprawde moze jestem jakas dziwna ale sprzet jaki tam mieli pozostawial wiele do zyczenia... Stary, sala w ktorej byłam przyjmowana jakas przedwojenna wiem ze wyglad to nie wszytsko ale naprawde strach ze mozna sie czyms zarazic ogromny. Moja lekarka to sprzed do USG ma milion razy nowszy niż ten co był tam na galla. teraz bedziemy robic partnerowi badania krwi i jak juz bedziemy miec wyniki to bedziemy sie konsultowac z lekarzem co własnie z tymi konfliktami serologicznymi.

Ja lezalam tam napatologii fakt szpital nie jest pierwszej klasy, ale ja tego nie wymagam, bardzo mi sie podobala zaloga szpitala i tym jak sie zajmuja pacjentem, reszte moge przezyc:)

Ja tam z opieki niewiele pamietam stres czy z dzieckiem jest wszystko dobrze czy nic sie z nim nie stalo po zaslabnięciu i upadku. Ale niestety wygląd wizualny był straszny. :) Licze ze nie bedzie tak zle w Narutowiczu zreszta ide tam 27 zeby oglądnąć oddział oraz dowiedzieć sie co warto mieć ze soba, no i może uda mi sie z lekarzem jakimś skonsultowac.