Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastraszona2929

Własciciel lombardu mnie nachodzi w domu

Polecane posty

Gość dziewczyno nie oddawaj mu
Wspolczuje sytuacji ,achhh jednak faceci niektorzy to dranie..:(

Gość czy to ty
Tajro?

Gość gość
Powiedz mu żeby przestał Cie nachodzić bo wezwiesz policję.Nie ma żadnego prawa domagac się od Ciebie czegokolwiek.

Gość zastraszona2929
nie ja to nie Tajro przekonaliscie mnie,w sumie 300 zł to dla mnie b.duzo pieniążków to nie moja wina,ze pracownica tego lombardu za wysoko wyceniła ten aparat,ale w sumie to jej problem,nie mój ja zapytałam tylko ile dostane za ten aparat ona mi powiedziała,ze mysli iż 200 zł moge dostac a ten cały szefunio mi powiedział,ze jak by on tego dnia był w pracy dostała bym max 100 zł Nie bede mu w ogóloe otwierac albo bede z nim "rozmawiać" przez drzwi a w między czasie nagrywac rozmowe na dyktafon,o ile jeszcze raz sie pojawi

Gość zastraszona2929
a na tym aparacie w ogóle mi nie zależy,wręcz jestem zadowolona ze udało mi sie za niego kupic dzieciom prezenty:)

Gość niedoswiadczona ma pytanie
mogłaś zaproponować mu seks za odzyskanie aparatu, ja często tak robię jak coś chcę :)

Gość zastraszona2929
niedoswiadczona ma pytanie mogłaś zaproponować mu seks za odzyskanie aparatu, ja często tak robię jak coś chcę to,ze ty tak robisz to twoja sprawa,nie kazdy zyje na dupnym chlebie

Gość zastraszona2929
niedoswiadczona ma pytanie mogłaś zaproponować mu seks za odzyskanie aparatu, ja często tak robię jak coś chcę to,ze ty tak robisz to twoja sprawa,nie kazdy zyje na dupnym chlebie ja wole inaczej załatwiac sprawy ale moze twoja rada komus sie przyda