Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląddziwki!!!!!!!!!!!!

TAKA MAŁA JEDNA. MYSLAŁEM, ZE TY ŁADNIEJSZA JESTEŚ

Polecane posty

Gość jaka mucha taka wiosna
a mnie sie nie wyswietlaaaaa ;(

nooo nie, wyczułam kto dał, z pewnościa nie była to Mała, bo kilka osob dostalo 1 fotę, ona dostała kilka i o dziwo te foty nie wyszły. a co z tamtym topem? akurat mala najmniej się kłóciła:D

Taka Mała Jedna. Kiedyś to się zemści. już się mści.

Gość myślę więc jestem .
Malo się kłóciła bo jest cwana i akurat wolała zająć się napuszczaniem jednej na drugą,a potem pewnie miala z obu bekę. Wredna jest jak rzadko kto. zbanowana-to jak ktoś nie puszcza Twoich fot to niby warty zaufania jest? czy Ty nie masz prawdziwych koleżanek? Mała to akurat chyba tylko swoją wierna koleżanką jest.

Narobiłaś mała szumu wokół o mnie, ależ miałaś ubaw jak pokazywałaś moje, swoje zdjecia do rana siedziałaś byleby ktoś mi jeszcze dopiekł. Nietsety tak czy owak nigdy bym sie z Tb nie zaminiła, mam gęste długie włosy, nie tlenione dwa na krzyż, moje zdjecia sa o wiele bardziej naturalne niż twoje. nie porównuj gówna do czekolady.

Gość myślę więc jestem .
Lee-przecież widać że Mała musi sie tlenić bo ma brzydki kolor włosów,musi mocno malować oczy bo pewnie bez tuszu ma je małe jak japończyk,noi chyba ma cos z cerą bo wszystkie foty jakby zza mgły...;))) No i te plenery za jej plecami...może mała pracuje jeko babcia klozetowa?:))

nie wiem jako kto pracuje, po tym niebieskim sweterku nawet nie chce sie domyśłać gdzie :D ale jej też da się utrzeć nosa.

Gość juz sie zlecialy
zazdrosne babole:)

Gość szuraj ewo oh szuraj ewo
Lee ale zawistna istota z ciebie upadlasz kogos tylko dlatego ze ktos ladniejszy od ciebie jest 🖐️ RZAL

Lee20 Sama wrzuciłaś swoje foty, sama wystawiłaś sie na publiczna dyskusje i brałaś udział w tej całej pyskówce, wiec teraz nie wiem co chcesz osiągnąć, ale może czas zmądrzeć i zakończyć idiotyczne dyskusje, Dopierdalanie sobie nawzajem nie pozbawia kompleksów nikogo i nigdy nie pozbawi

Gość myślę więc jestem .
Nie zleciały się-tylko właśnie zniżyłyśmy się do poziomu takiej malej jednej i pokazujemy jej że z każdym da się pojechać,nawet z taką gwiazdeczką cafe za jaką się uważa. Może się zastanowi zanim znowu zacznie kogoś wyśmiewać,ale wątpię.

przeciez to Lee20 prowadzi ze soba monolog

choć niem popieram tego, Mała miała największy ubaw, a w przeciwieństwie do większości ma do siebie dystans i do całej durnej dyskusji, ie czyni z siebie miss, to tutaj z niej albo miss robicie albo degradujecie i to jest żałosne

Gość myślę więc jestem .
no faktycznie to zajefajnie mieć dystans do siebie i mieć ubaw z innych którzy tego dystansu mają mniej,a i jeszcze im mega pomagać we wzajemnym dogryzaniu sobie. No po prostu-cud,miód malina dziewczyna. Jak dla mnie to musi mieć baaaaardzo nudne życie że jej się chce całe wieczory na cafe spędzać i ładować się w kazdą awanturę.

monolog prowadze- o nie, to nie w moim stylu ;) nie jestem o nikogo zazdrosna, sama nade mną zrobiła szum. Ona pierwsza, czego przykładem jest temat ten takkkii długi na ogólnej ... whiskacz gdyby miała dystans do siebie i nie przechwalała sie soba nigdy by nie powstał post wkleiła swoje i moje zdjęcie i dała podpis " to coś ma się czelność ze mną równać" coś w ten deseń..

Lee20 sama wszystkie wyzywalas obrazalas i sie wysmiewalas z ich wygladu a jak przyszedl czas na ciebie bo okazalo sie ze sama wygladem nie grzeszysz a wyszydzasz inne to zakladasz takie durne topiki nie wiem czy sie smiac czy palakac

ja zakładam topiki?:O od nie pamiętam kiedy nie powstał żaden mojego autorstwa odnośnie nich .. żegnam

acha w takim razie taki zwykly zbieg okolicznosci ? prosze cie:)

Gość myślę więc jestem .
no ja Cie mogę zapewnić że z panną lee nie mam nic wspólnego,wyrażam swoją opinię o małej bo wczoraj w nocy bulwersowała mnie swoim podgrzewaniem pewnej awantury w innym temacie,a udowadniać niczego nikomu nie muszę wiec i nie będę...

na kilometr widac ze to ty :)

szurnij się w łeb cymbale. mnysle wiec jestem pisala w temacie o mnie, nasze posty chyba niektóre były w tej samej minucie, wyslilisz sie to znajdziesz popaprańcu.

Gość myślę więc jestem .
Lee-nie tłumacz baranowi,ona swoje wie i da sobie za to głowę uciać;)0 pewnie jakaś ziomalka małej próbuje mnie sprowokować do wyznań. nic z tego mysiu pysiu;))

Gość myślę więc jestem .
taka mala-o jesteś -chdż pośmiej się z nami z samej siebie,przecież taka mocna w giębie jesteś;)))

mysle wiec jestem- nic nikomu nie tłumacze więcej bo nie ma sensu. ona się doigrała. i tyle.

Gość myślę więc jestem .
no np: dorobiła się wczoraj antyfanki w mojej osobie i założę się że jeszcze paru innych

Gość myślę więc jestem .
ojej no to teraz zabłysnęłaś oczytaniem-gratuluję ;)))