Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnnkkkaa

Jestem nie szczęśliwa

Polecane posty

Gość ewelinnnkkkaa

Czesc mam na imie Jola i mam pewnien problem, czuje sie nie szczesliwa. (tak apropo to przepraszam za pisownie ale mieszkam za granica od dluszego czasu i niestety moge popelniac bledy w pisowni). A wiec jak juz mowilam czuje ze nie jestem szczesliwa w zyciu. Mam chlopaka z ktorym jestem juz 3 lata, wiem ze powinnam byc z nim szczesliwa ale niewiem co sie stalo i poprostu nie umie. Jeszcze ok. rok czy dwa lata temu bylismy bardzo szczesliwi, a teraz wszystko zamienilo sie w rutyne. Kiedys nie moglam wytrzymac dnia bez niego a teraz wszystko wyglada tak samo, a szczeglunie denerwuje mnie to ze on sie zmienil od czasu gdy go poznalam, zrobil sie bardzo leniwy, zawsze nazeka , ze jest zmeczony ja rozumiem ludzie bywaja zmeczeni ale to jest codziennie. Wraca z pracy wtedy ja przyjezdzam do niego( bo niemieszkamy razem) i posiedzimy chwile ogladniemy film wracam do domu ide spac i znowu to samo. Naprawde mam tego dosyc. Uwazam, ze to bardzo dobry chlopak i tez chce powiedziec o pewniej sytuacji ktora zdazyla sie ok pol roku temu, calkiem niechcacy zdradzilam go ale ja naprawde niechcialam to byla chwila. To tez odciaga mnie od niego poniewaz wiem ze on nigdy by mi tego nie zrobil a ja nie umiem mu o tym powiedziec. Nie wiem co mam zrobic jestem jeszcze bardzo mloda bo mam dopiero 21 lat, ale i tak nie moge zdecydowac co moglo by mnie uszesliwic. W dodatku moja najlepsza przyjaciolka od kilku dni ma nowego chlopaka w ktorym jest zakochana po uszy i calymi dniami slysze jaka jest znim szczesliwa jaki on jest wspanialy, dokladnie tak bylo ze mna i z Kamilem na poczatku. Wiem , ze niepowinnam jest zazdroscic ale niewiem jak. Jestem bardzo mloda i chce kozystac z zycia byc szczesliwa a nie myslec caly czas co zrobic aby byc szczesliwa ... Bardzo chcialabym uslyszec wasze opinie.

Gość wznieniaszu
a może się dowiedział o zdradzie ??????? i tak się zmienił ...

'calkiem niechcacy zdradzilam go ale ja naprawde niechcialam to byla chwila' -niechcący to można puścić bąka. Pierwszy raz słyszę o zdradzie 'niechcący'.

Gość TROLOL
Kolejna nieszczęśliwa idiotka? Ustaw się w kolejce...

Gość Karooollliinnnaa
Napewno się nie dowiedział, tego jestem pewna, on uważa że niegdy bym czegos takiego niezrobila, ja tez bylam tego pewna do tam tej pory lecz naprawde zaluje tego co zrobilam

Najważniejsze, że nie jesteście małżeństwem, łatwiej się rozstać. Niestety to jest chyba konieczne, ponieważ już Go oszukujesz, wydaje mi się że nie kochasz tylko poczucie być może winy trzyma Cię przy Nim. Dodatkowo nie jesteś już z Nim szczęśliwa, tęsknisz za takim małym szaleństwem, czas najwyższy coś zmienić. Wspomnę również o rutynie po 3 latach związku to już całkiem skłania do zmiany partnera, a przynajmniej rozstania. Dziewczyno gdzie motyle? Najwidoczniej uleciały gdzieś bezpowrotnie.

Gość ewelinnnkkkaa
niechcacy mu obciagnelam :classic_cool:

Gość ewelinnnkkkaa
kto taki? kasztaniaki :classic_cool:

Gość ewelinnnkkkaa
Tylko gdy mysle o rostaniu chce mi sie plakac doslownie moze to dlatego ze tyle dobrych chwil razem przeszlismy, ze bylam z nim bardzooo szczesliwa. Jego rodzice zaakceptowali mnie trakuja mnie juz jak jego oficjalna przyszla zone. Moji rodzice bardzo go lubia, a jego siostra to moja przyjaciolka ... To jest bardzo skomplikowane

Gość ewelinnnkkkaa
Ja pierdo.. ludzie naprawde nie maja co robic ... tego nie pisalam ja ...

Gość ewelinnnkkkaa
FAKTYCZNJE, popełnjłabym wiencej blendow ortograficznych jak moji

Gość ewelinnnkkkaa
jestjem jedjotkom

Gość ewelinnnkkkaa
mui umysu jezd sgompligowany nQAWET NJE WJEM RZE NJE ZACZYNOM SJE ZDANJA OD MOJI

Ty nie szukasz porad tylko usprawiedliwienia dla swojego przyszłego czynu. Nikt a przynajmniej ja nie zamierzam Ci pomagać w tej sytuacji. Musisz sobie poradzić z nią sama, ponieważ każdy z Nas jest kowalem własnego losu. Banalne ale jakie trafne.

dobre, niechcący. Zdrade się wyczuwa. Powiedz mu o tej zdradzie i odejdz od niego jak masz honor. Znajdz innego i nigdy tego juz nie rób bo reszte życia bedziesz nieszczęsliwa. ps dlatego własnie w tych czasach tak cieżko znaleźć uczciwa kobiete :(