Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyutyr

ile wazylyscie do 5tego miesiaca ciazy??

Polecane posty

Gość hgyutyr

hej hej jestem prawie w 5 miesiacu ciazy...niestety przytylo mi sie:(:(:( a u was jak tam??

Gość Start_*_
Do Wydelko Fa a jaka waga startowa jesli mozna wiedziec ??

Gość hgyutyr
ja start 46 teraz 48:(

Gość hgyutyr
to mialas chba stresa mydelko co????ja ostatnio przestalam wrecz jesc wogole niemam apetytu an ochoty na nic takiego do jedzenia...do sniadan sie zmuszam

Gość hgyutyr
wow niezle...tez bym tak chciala...tyle ze ja niska jestem bo nawet 1.60 niemam a 1.58;/ mam pytanko czy jak raz w tygodniu bede chodzila na basen na godzinke plus jakies lekkie cwiczenia to ''w miare'' utrzymam swoja wage??plus zxrowwe jedzenie ofcourse

hgyutyr stres? Ja miałam zayebiste mdłości i wymioty :o cały dzień leżałam w łóżku, wymiotowałam rano i wieczorem :o

Gość Start_*_
dzieki za odp. Ja wlasnie staram sie o dzidze ale mam problem z waga bo waze 80kg przy 176 cm boje sie ze moze powinnam schudnac bo pozniej bedzie mi jeszce ciezej jak myslicie?? sorki za skladnie ale jestem w pracy i nie moge za bardzo poswiecic sie kafe ;)

Gość jhyjuhyg
to chyba logiczne że trochę trzeba przytyć, bo jak Was czytam to odnosze wrażenie że nie chcecie ani kg. Przecież dzidzia waży, łożysko, wody itd. 2 kg i wielki lament.....głodzcie się a później urodzicie niejadka co będzie non stop chory. Wszystko w granicach rozsądku. Nie macie swoich lekarzy?

Ale Ty przez 5 m-cy przytyłaś dopiero 2 kg, to i tak malutko :) A o basen lepiej spytaj ginekologa, wiem że są jakieś ćwiczenia w basenie dla ciężarnych ale nie znam się na tym, nic na własną rękę nie rób. Odżywiaj się zdrowo, dużo warzyw, owoców, ryb :) I nie jedz ZA dwóch tylko DLA dwóch :D

Start_*_ my wpadliśmy, także waga nie przeszkadzała jakoś :D jhyjuhyg ja się nie głodziłam. Po prostu to co zjadałam zwracałam :o Nawet nie miałam jakiejś szczególnej anemii, tylko niewielki niedobór żelaza :)

Gość hgyutyr
pytalam mowili ze basen ok;) ja wgl niemam mdlosci ani nic takiego a 5 miesiecy za niecale 3 tygodnie bedzie dopiero

Gość jhyjuhyg
no tak:) ukłuło mnie to 2kg

Gość atigag
start 52 kg do 7 miesiąca 7 kg a póżniej uwaga do końca jeszcze 20 :( w sumie 27 kg :)

Ja do 5-go miesiąca mniej więcej 4kg, teraz jestem w 7 miesiącu i mam 10kg na plusie :P

Gość hgyutyr
palilam fajki wczesniej .4 lata nieplywalam chodz pochodze znad morze...cwiczylam tylko w domu..i jak weszlam na ten basen i plywalam to masakra byla:O ale juz lepiej:D

Gość hgyutyr
to zycze nam wszystkim zebysmy po ciazy byly zgrabne i ladne:D:P:P potrzebna bedzie duuza motywacja:D

Moja siostra prawie całą ciąże wymiotowała i do końca przytyła tylko 6kg. Teraz wygląda jeszcze szczuplej niż przed ciążą. Na szczęście dzidzia zdrowa, ważyła 3100 ;) Ja mam nadzieję że nie odziedziczyłam tycia w ciąży po mamie, która przytyła w ciąży z pierwszym dzieckiem 27kg :D :P