Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanakapilczkaaaa

znajacy sie na facetach, pomozcie, poczytajcie co on robi

Polecane posty

hej, mam 26 lai i faceta lat 29-5 lat w zwiazku. 4 lata temu mnie oklamal, znalazlam u niego w tel erotyczne smsy do kolezanki, od tej pory nie umiem mu zaufac :( on sie niby zminil, stal sie dla mnie lepszy, zaczal dbac, znalazl mieszkanie, zawsze mi pomagal, moim rodzicom, ale przy kazdej okazji jakis telefon czy sms mialam podejrzenia, a od niego slyszalam daj mi spokoj jak mi nie ufasz i odczep sie od mojego telefonu 2 tyg temu ostro sie poklocilismy, ja mu w smsach wypomnialam to co mi robil, on przestal sie odzywac. przemyslalam sprawe przeprosilam on mi powiedziual ze mam przestac pisac, ze jak sie nie zmienie on mnie nie chce. ok ma spokoj i teraz 3 dni temu zaczal pisac do naszej wspolnej kolezanki jakies zberezne smsy, wiecie niby to w zartach, ale laska byla w glebokim szoku, pisal jej czy moze wpadnie, moze jakis lodzik, a potem anka nie badz taka sztywna ja zartuje ;/ potem jej napisal ze jutro jedzie do kina; tak chocby zrobic mi na zlosc, nie wiem i sprawdzic czy ja sie wkurwie czy ona mi o tym powie. ale ona mi wszystko napisala, pokazala smsy i ja zostalam bez slowa ze mozna byc takim tepakiem, pisal jej ze sie ze mna poklocil, ze to z mojej winy i ze pierwszy nie przyjdzie, ale ja przyszlam i przeprosin nie przyjal. ja wiem ze to brzmi dziwacznie, ale to mi sie prztrafilo i ja nie wiem co o tym myslkec :(

Gość a psik
robi to co chce nie żali ci siebie samej?

zal mi samej siebie, ze stracilam tyle lat na niego :( dzisiaj w pracy ani nie kontaktuje b cala noc o tym mysllam, juz nikomu nie zaufam

Gość niecierpiebaranow
Niedojrzaly baran,zacznij myslec o sobie a goscia olej. Ktos kto chce wywolac zazdrosc w drugiej osobie jest manipulatorem i osoba o labilnej osobowosci albo zwyklym prostakiem. Pokaz klase i nie daj sie prowokowac

przeprosilam bo go niepotrzebnie wyzwalam w tej klotni przypomnialam mu ze mnie oszukiwal piszac z jakas inna cipa, no nie wytrzymalam hehe

Gość buahahahrahahahaha
ale manipulant

Gość tak myślę.........
Zaufanie, które raz nadużył, trudno jest odbudować. Skoro nie umiesz mu tego zapomnieć, a on jeszcze po raz kolejny był nie w porządku, to może lepiej daj sobie z nim spokój. Straciłaś 5 lat, ale możesz stracić kolejne 10, lub olać go i poznać kogoś lepszego, uczciwszego.

ewidentnie sobie z Ciebie kpi. nie rozumie Twoich uczuc i sie z nimi nie liczy.. ja wiem, ze to moze byc trudne zostawic go, ale chyba jeszcze trudniejsze byloby trwac w tym zwiazku i meczyc sie dluuuugie lata.

Gość buahahahrahahahaha
no straszny tępak

Gość Zbrodniach yhy
Twoim dużym błędem było marnować aż kurwa 4 lata po tym jak pierwsze esemesy były No ale masz szanse zacząć od nowa Tylko czy to zrobisz ?

odchodze..... ale nikomu jak narazie nie zaufam

Gość jazpierdzieleee
5 lat z takim dupkiem, widisz tacy sie nigdy nie zmieniajaaa

Gość vhgmj vgcmvgc
Chyba,że się wtedy zmienił, a teraz pisał do tej kolezanki,żeby w tobie wzbudzic zazdrosc, - takie tez faceci maja idiotyczne zagrywki :-O a potem dziwą się,że ktos do nich nie chce wrócic.

hmm wiesz co aa moze tak byc?

przez moment tez mi to przyszlo do glowy....

do byloby naprawde idiotyczne, wiedzac, ze przez to wczesniej mogl sie posypac wasz zwiazek i ze przez to robilas jakies jazdy. Mogl wybrac inny sposob na zazdrosc. Zreszta uwazam, ze on nie potrzebuje miec dowodow zazdrosci - wie doskonale, ze autorka jest za nim baaardzo.

Gość kaskasraskaaa
to co siedzi w glowie takiego debilaa

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
jesssu ale palant nie miej zalu odchodzic,i jeszcze przeprosiłas go za cos? ewidentnie widac ze chyba ma wiecej tajemnic na boku niz myslisz, jak mozna nie widziec jak to burak i prostak

Gość bozeecoza debiill
idiota, to dzieciak

Gość jamohiro
ten facet jest chyba upośledzony co najmniej w stopniu lekkim, co? czy ty się nad czymś zastanawiasz jeszcze w związku z tym kolesiem? żenada...

dajcie spokoj ja jestem zalamana naprawde :( nie wiem co robic :(