Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisałam tutaj allle

Czerwony jeden policzek u niemowlaka

Polecane posty

Gość pisałam tutaj allle

hej moja córka ma ponad 5 miesięcy i od wczoraj ma czerwoną lewą puchę znaczy znikło na jakiś czas... a dzisiaj znowu widzę że się czerwieni i jest bardziej ciepła od tej normalnej i ni ewime co się dzieje ? może sobie odmroziła ;/ ? ale zawsze smaruję jej buzie dużą ilością kremu przed wyjściem ma skazę białkową ale raczej to chyb anic do tego nie ma ? nie ma żadnych krosteczek od 4 dni daję jej banana ktrego wcześniej nie jadła tak wiem pisałam tutaj wcześniej al enikt mi prawie nie odp pewnie dlatego że napisałam pucha :) zamiast policzek :) mam nadzieję że teraz mi ktoś odpisze aha i małej już to zaczerwienienie znika właściwie to już całkiem znikło aby ma n aśrodku policzka 1 krosteczkę czerwoną i tak teraz sobie myślę że to może mąż zakuł ją brodą ? ale dziwne że to wczoraj o tej samej porze znikło

Gość kjsndcjan
A może jakiś ząbek się szykuje? Moja znajoma mi mówiła, że jak policzki albo jeden jest czerwony i gorący i to jej synkowi zaraz jakiś ząbek wychodził. Albo może na coś się uczulił? Jak się utrzyma to do lekarza pójdź.