Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cismarch

Wanna anatomiczna. Ma ktoś, przydatna ?

Polecane posty

Gość sylwia1705
mysmy tez mieli foczke super sprawa polecam

Gość cismarch
A np. ta http://allegro.pl/ok-baby-wanienka-anatomiczna-onda-evolution-okbaby-i2062051792.html Dziecko w tej nie zjeżdż bo ma antypoślizgową powierzchnię. Przy tamtej co wkleiłam poprzednio tego nie ma. I ta nie robi sie za mała bo można w niej kąpać dziecko nawet powyżej tych 18 miesięcy i jest okey. Ja czytałam o foczce że więcej przeszkadza w kąpieli niż pomaga.

ja mam zwykłą a i tak kąpie na stojąco pod prysznicem bo mały panicznie boi się wody :D a z takich udziwniaczy to miałam przy pierwszym dziecku taką gąbke i było super

Gość MamaZosieńki
dla nas to byl strzał w dziesiątke, tylko w niej corka chciala sie kapać w normlanej kapiel to od początku byl dramat wrzeszczała ze szok. Chyba trzymana w tradycyjnej wanience nie czula sie bezpiecznie.

Gość xxxlander
najlepsza zwykła, bez udziwnień.... w tej anatomicznej dziecko ruszyć się nie może. Do 18 miesiąca? Wyobrażasz sobie żeby 18 miesięczne dziecko siedziało w wannie bez ruchu? a w takiej niestety nie za bardzo ma możliwości do zabawy...

Gość MamaZosieńki
a dlaczego najelpsza zwykła? to ze u ciebie sie nie sprawdzila to nie znaczy ze u innych sie nie sprawdzi. Nasza wyła w zwykłej, w tej czula sie bezpiecznie i po krzyku. Ale 18 miesieczne to juz chyba za duze. mOja od 10 miesiaca kapie sie w zwyklej duzej.