Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greczen g.

Zaszłam w ciążę a teraz mnie to przerosło...

Polecane posty

Gość greczen g.

Bardzo chciałam mieć dziecko. Marzyłam o nim od kilku lat, nawet z tego powodu zakończyłam związek bo mój facet nie chciał mieć dzieci. Zaczęłam spotykać się z dawnym znajomym, zaszłam z nim w ciążę, i byłam pewna że on zniknie z mojego życia, jednak on zaczął się angażować, niszcząc wszystko to co zaplanowałam. Nie kocham go. Przerosło mnie to wszystko, choć tak bardzo pragnę tego dziecka, nie chce żeby miało ono ojca.

Gość Czerwone Paznokcie bez Koloru
Wiesz, że potworna z Ciebie egoistka? Bo dziecko, jeśli jest taka możliwość powinno mieć szansę wychowywać się w pełnej rodzinie.

jestes okropna wspolczuje Twojemu dziecku za taką egoistyczna matke patrzącoća jedynie na swoje dziecko

Gość colin ulg you
to trzeba było ustalić z przyszłym tatusiem zasady gry

a ciekawa jestem czy Twoje dziecko chciałoby nie miec ojca to tak jakbys za niego decydowala . Moim zdaniem nie rozumiesz co to jest macierzyństwo i nie jesteś gotowa na to aby być mamą bo żadna mama nie pozwoli na to abny dziecko nie miało ojca myslicie , ze matka wychowa sama dziecko ok da mu jesc ubierze ale ojca tez potrzebuje

Facet jest ok i poczuwa się do obowiązku. jak dla mnie duży plus dla niego. A jak nie masz się go jak pozbyć, to wystarczy, że mu powiesz, że to nie jego. Ale możesz potem żałować, bo jego pomoc może Ci sie bardzo przydać w przyszłości.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za egoistka!!!zal mi Cie babo