Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapedka

Ile wasi faceci,partnerzy daja na dom?

Polecane posty

Gość mapedka

Ile wy dokladacie i ile osob musi sie z tego utrzymac?

kochana moj daje wszystko bo ja obecnie jestem na wychowawczym Owszem czesc jest na jego wydatki bo pali ale cale szczescie malo :) i piwko sobie wypije zyjemy za 2000 w 4 os

Gość mapedka
2000 w 4 osoby?nie wiem jak wam sie to udaje

Gość O KURCZĘ PODZIWIAM
za dwa tysiące cztery osoby, musisz być bardzo oszczędna

Gość maturks4
Tylko idiota może udawać "panisko". Za 2000 zł żyje bardzo dużo rodzin i to żaden problem dla mądrych ludzi. Nawet ograniczać się specjalnie nie trzeba. TYLKO MYŚLEĆ

Gość polonistka z koziej wólki
maturks4 - z ust mi to wyjęłaś 🖐️

Gość Untilen
on 800, ja 800 na 2 osoby.

Gość strzałka :)
w tej chwili żyjemy we dwoje za 3,5tys, ja jestem w ciąży i nie mam dochodów. Mąż jak potrzebuje coś kupić np do auta to kupuje, ale zawsze mi mówi, więc ciężko mówić o tym "ile daje na dom" - wspólnie wydajemy całą wypłatę :)

Gość 2312fds4123
Ja zarabiam średnio 4,5k miesięcznie. I oddaje wszystko. Jak chce wyjść na piwo z ziomkami biore 50-100, nie ma nigdy problemu.

Gość mapedka
2312fds4123 na 2 osoby?

a mój narzeczony płaci za mieszkanie, rachunki, ja erobie tylko zakupy do domu , czesto tez on płaci przy kasie, jak jestesmy w restauracjach to tez on płaci . Co o tym myslicie ?

Gość strzałka :)
lonly ja myślę, że skoro to Twój narzeczony to traktuje Cię już jak żonę i nie rozgranicza pieniędzy na "moje i twoje" tylko traktuje to wspólnie. jeśli obojgu Wam to odpowiada to nie widzę w tym nic złego.

Gość mireczkaa
mamy wspólną kasę.

Gość powiem i ja........
moja pensja jak i męża wpływ w całości na wspólne konto dodatkowo mąż ma co miesiąc jakieś tam nadgodziny i pieniądze za nie dostaje do ręki które również oddaje mi zostawiając sobie jakieś tam drobne na piwo ...

Gość lukrecyjkaa
Mój facet pracuje na kopalni zarabia ok 4 tys :) ja niestety pracuje w sklepie za 1300zł ,on wzystko opłaca... ja ok 300 zł na jedzenie. reszte na swoje wydatki.

Gość ja mam proooooblemus
a ja place lub placilam czasem cala kwote za mieszkanie no teraz place wieksza czesc,moj partner nie kupuje jedzenia do domu tylko to na co ma ochote, on placi tylko rachunek za tv/neta...a jak wchodzimy do kina to tylko sobie kupuje to co chce:/

strzałka, mamy osobne konta . ja ze swojej wypłaty (1800zł) kupuje tylko jedzenie i rzeczy do domu a reszto on opłaca. Dorzucam sie czasem na paliwo i zastanawiam sie jak faceci mysla o takich sytuacjach?

ja mam proooooblemus - mam rozumiec ze jak idziecie do kina to nie zapyta czy tobie tez np.kupic cole czy popcorn?

a ile wydajecie na jedzenie miesięcznie dla 2 osób? ja prawde mówiac nie liczyłam ale od przyszłego miesiaca chyba sprawdze tak z ciekawości

Gość mam problemuuuuuuuus
nom nie zapyta tylko kupuje jedna cole i 1 popcorn nawet nie zapyta co ja bym chciala

Gość mapedka
lonly u nas jest podobnie tzn on daje mi 1500zl ja powiedzmy tyle tez dorzucam z tym,ze oplaty to jakies 600zl on za wszystko tez placi gdy wyjdziemy do kina,pubu,disco,na obiad,pizze ,lody ,kebaba i na jego glowie jest auto-paliwo,ubezpieczenie,naprawy

Gość nhjdhgd
on mi oddaje cala - 2500, ja 1500. na 2 osoby

ja mam 26 a on 29...

nie wiem jak wy ale ja bym nie wzięla wypłaty od swojego nażeczonego , inaczej jak on sam opłaca a i naczej jak oddaje Ci pieniadze i ty nimi dysponujesz

Gość Untilen
Z tego 1600 pokoj 750 na 2 osoby, 500-600 na jedzenie, reszta na jakies przyjemnosci, wyjazdy, pizze Poza tym po 200 miesiecznie sieciowke + na ubrania / przyjemnosci, ja oszczedzam miesiecznie 800zl, on 1500

hmmm, bo pomyslałam ze moze jestescie nastolatkami wiesz np. dostaje tylko pare zł od rodziców, ale to zmienia postac rzeczy. A może spróbuj z drugiej strony, czyli to ty nastepnym razem kup bilety i stan w kolejce po cole i zapytaj a Tobie co kupic?

hehe nie sadze aby to dzialalo ja zawsze gdziekolwiekidziemy go pytamco by chcial...to raczej nie kwestia peniedzy ale jego samolubnego podejscia