Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije piwo o smaku zurawinowym

Piractwo - Archiwum internetu

Polecane posty

Siemka. Pytanko co myslicie o piractwie i sciaganiem pliczkow z neta. ja robie takei male archiwum . Sciagam miesiecznie ok 1 TB danych docelowo chce miec 100 TB. Jak myslicie czy to ma sens. Poprostu chce miec wszystko na kompie a nie za jakis czas szukac jakiegos starego filmu czy muzyki. No i w pewnym sensie za jakis czas cos sie stanie i zakaza sciagania tego typu danych z neta to ja to bede mial na kompie. Co o tym myslicie.

Gość idotyzm
tylko dla pokręconych maniaków IT

Gość hgjghjkhkjl
mysle ze musisz miec bardzo nudne zycie, skoro sciaganie jakichs pierdol jest dla ciebie sensem zycia

A kto powiedzial ze to dla mnie sens zycia. I mozesz wierzyc lub nie ale uwazam ze mam ciekawsze zycie od twojego.

foj maz sciaga te wszystkie filmy i powiem ci ze to jest dobre !!! mamy okolo 5 000 filmow, zrobilam liste alfabetyczna nawet. fajnie jest moc w kazdej chwili ogladnac film na jaki tylko masz ochote !!

Gość Pan Torrent
torrent jest ponad to, nie obawiaj sie synu :classic_cool:

Gość jak w tresci
torrent jest beznadziejny. najgorsze co moze byc. No mi wlasnie chodzi o to zeby np jesli chodzi o film to zeby wszystko miec na dysku i w razie potrzeby klik i ogladasz a nie szukasz niewiadomo gdzie po necie. Tak samo gry czy programy.

Gość pobranie filmu to nie piractwo
piractwo to nielegalne kopiowanie i rozprowadzanie w celach zarobkowych. Nie wolno Ci tego skopiowanego filmu komuś sprzedać, albo umieścić na swoim blogu, żeby czerpać zyski z reklam, ale pobrać film udostępniony przez kogoś innego możesz i nie jest Twoim interesem, czy osoba udostępniająca robi to legalnie. Kiedy kupujesz bułkę w sklepie to nie Twoja sprawa, czy sklepikarz ją kupił u piekarza czy ukradł i jeśli nawet bułka jest kradziona to za to nie odpowiadasz.

Gość Pan Torrent
Torrent to przyszłość P2P, ludzie którzy podważają tą idealną sieć to w większości kretyni albo biedaczki bez zewnętrznego IP. :D

Gość sucker punch (ten nowy)
piractwo jest fajne. Kopieowanie jest fajne.

Gość lord stront
Torrent może być, chociaż też tego nie lubię, ale gdy chcesz ściągnąć coś mało popularnego, gdzie masz 3 - 4 ściągających i 1 - 2 udostępniających, to możesz wbić zęby w klawiaturę.