Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quesadavargas

Beznadziejne życie seksualne

Polecane posty

Gość quesadavargas

Jak w temacie Zaczynam być megasfrustrowana i niezadowolona.Jeśli ktoś myśli,że można żyć bez dobrego seksu jest w błędzie. Z obecnym partnerem jestem od 10 lat (od 4 jest moim mężem).Był moim pierwszym facetem.od pierwwszego razu oczekiwałam bardzo wiele.Nie było co prawda fajerwerek ale było przyjemnie.Potem tez było fajnie.No właśnie.tylko fajnie.Orgazmy podczas stosunku mogę policzyć na palcach jednej ręki!Gdyby nie mastrurbacja to pewnie tak by zostało. Ja mam duży temperament - mogłabym kochać się parę razy dziennie a mąż ma bardzo niskie libido.Jemu starcza raz na miesiąc.Parę lat wstecz było ok bo byłam młoda,nie wiedziałam czego chce,poza tym myślałam,że z biegiem czasu będzie lepiej.NIE JEST. A ja mam spore potrzeby.Nasz stosunek wygląda tak: kochanie pokochamy się?I od razu wchodzi we mnie,3-4minuty i koniec.Dla niego "było super-kochana jesteś" Dla mnie porazka:( Mówiłam mu czego chcę,czego oczekuję i nic.Jednorazowa poprawa a potem dalej to samo... Teraz po urodzeniu dziecka (córka ma ponad rok) kochaliśmy się 2 razy.......A ja mam taką ochotę:( Kto tak jak ja ma beznadziejne zycie seksualne?

Gość Mariuszek666KRK
łączymy się w bólu

Gość Mariuszek666KRK
na takie rzeczy patrzą szpar gały.

Gość mariner
Swoje zrobilas:) Teraz zapytaj go sie wprost czy pozwoli ci miec kochanka w zaistnialej sytuacji ? Nie krepuj sie ! slubowal ci cos ! jak nie potrafo zadbac o swoja kobiete to nich go ktos inny wyrecza a on bedzie rachunki placil :) Jesli to go nie zmobilizuje wlaz na portal randkowy i do dziela ! tylko badz dyskretna aby leniwiec sie nie zorientowal! bo bedziesz miala pasztet:)

Gość quesadavargas
Byłam zakochana I jestem - maz to swietny człowiek.Jedyna jego wada to to że jest beznadziejnym kochankiem.Myslalam,ze sie nauczy,pozna moje ciało i własne potrzeby.Myliłam się.... Zdrada nie wchodzi w gre.Czy sa sposoby na obnizenie popedu seksualnego???

Gość Mariuszek666KRK
są kup sobie plastikowego johna

Gość quesadavargas
W złosci powiedziałam mu ostatnio,ze nie bede sie z nim kochac bo te 4 minuty wolę spedzic na piciu kawy - wieksza przyjemnosc mniej wysiłku.Normalny facet obraziłby sie,zawstydził-nie wiem.A on tylko sie posmiał i powiedział "moze jutro bedziesz miała ochotę":/

Gość quesadavargas
no chyba kupie sobie wibrator. Chociaz sie wsydze:P

Ta. Znajdz sobie jakieś zajęcie. Zostań wolontariuszka w szpitalu, schronisku dla zwierząt albo zacznij uprawiać kwiatki w ogródku. Jak codziennie będziesz padać z nóg że zmęczenia to na myślenie o kutasach braknie ci czasu.

Gość marcoo
Czy sa sposoby na obnizenie popedu seksualnego??? Tak smutne że aż joker zyjący we mnie się zasmucił. jeśli zdrada nie to wibrator i zycie w napięciu. więcej sportu. ale i tak za 2, 4, 8 lat w końcu cisnienie Cie rozniesie i zdradzisz. tak jak pare lat temu nie zdawałaś sobie sprawy z potrzeb swoich,, tak to się zmienia i za ileś lat po prosrty będziesz chciałabyc dobrze zerżnieta a czas leci....

Gość Mariuszek666KRK
właśnie znajdź sobie hobby tyle dziś można robić po za łóżkiem

Gość quesadavargas
Można tyle,ze gdy ma sie prace i małe dziecko niewiele czasu zostaje na hobby...

Gość quesadavargas
dexter Już tłumaczyłam.Mówię co mi sprawia przyjemność,kieruję.Tylko,ze irytuje mnie,że muszę to robić za kazdym razem.Więcej gadania jak seksu:P Jak nic nie mówię to włoży 3 minuty i koniec seksu....

Gość Mariuszek666KRK
przeznacz na hobby ten czas w którym chcesz się seksić

boszzz... kolejna kobieta, która ma potrzeby a męża, któremu się nie chce... a ja mam na dwrót :( czemu tak jest? :(((

Gość quesadavargas
Najgorsza jest myśl,ze do konca zycia nie bede wiedziała co to jest dobry,namiętny seks.

Gość quesadavargas
johnzotwocka A no widzisz jakie to niesprawiedliwe..........

Gość quesadavargas
Jestem piękna młoda,zgrabna, niczego mi nie brakuje a nie wiem może męża nie podniecam?Już nic nie wiem.

niesprawiedliwe i dlatego uważam, że jeśli dwie takie osoby zdradzą to naprawdę jest spore usprawiedliwienie... oczywiście nie rozumieją tego tacy, którzy mają normalny seks i nie doświadczyli takiej posuchy jak my

Gość Mariuszek666KRK
po co o tym rozmyślasz? Nie będziesz wiedziała i już pogódź się z tym

Gość mariner
Moim zdaniem kup sobie wibrator.Zarejestruj sie na Allegro i znajdz sobie model ktory cie podnieca.Cala gama! Dostaniesz ladnie i dyskretnie zapakowana przesylke bo dbaja o klientow i nikt nie bedzie wiedzil ze masz lateksowego pocieszacza. Wiele kobitek tak robi :) i sa zadowolone.

i mi ta myśl nie daje spokoju... do końca życie np. nie będę wiedziałjak to jest mieć zrobionego loda np... chyba, że znajdzie się chętna ;)

Gość quesadavargas
Łatwo powiedzieć - nie rozmyślaj. Jak masz ochote na seks potrafisz mysleć o czymś innym?

niech on sie zbada i sprobuje poniesc libido moze zenszen niech on uprawia sport to moze nabierze wiekszej ochoty wspolczuje ci wlasnie ja mam niskie libido i niechcialbym zeby moja zona cierpiala tak jak ty

Gość Mariuszek666KRK
tak potrafię to nie jest trudne im bardziej skupiasz się na tej sferze tym bardziej będzie cię nosić.