Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quesadavargas

Beznadziejne życie seksualne

Polecane posty

Gość quesadavargas
mariner Jak juz ma ochotę na seks i się do niego zabiera a ja nie chcę żeby za szybko skończył to robię tak jak piszesz.Efekt jest taki,że potrafi skończyc nawet bez wejścia do pochwy:/ Mówię wam mój mąż to przypadek beznadziejny.Inaczej nie pisałabym o takich rzeczach na forum:(

Autorko, a pytalas go wprost, bez owijanią w bawełnę dlaczego mu NIE ZALEŻY na twojej satysfakcji seksualnej? Niech "się obraża" , niech nawet skończy się to awanturą - ale niech w końcu powie ci to wprost - dlaczego pod tym względem jest dupkiem? No i nie myślałas o wspólnej wizycie u seksuologa? Przecież niewiele masz do stracenia - seks dwa razy do roku to bardzo niska stawka - powiedz mu, że bez wizyty seksu nie będzie i już. Może specjalista mu otworzy oczy? A jak nie to kiedyś dorzuc mu viagry do obiadu, potem go przywiąz do łóżka przez sen, podniec i wykorzystaj :P Przecież nie zgłosi na policję, że go żona zgwalcila? :D :D :D

Gość igaaaaaaaaaaaaaaaa
drewniana lawka- popieram w 100% narzekanie NIC nie daje ja po bezowocnym zrzędzeniu zaczelam dawac wiecej od siebie i mam duuuuzo wiecej w zamian autorko, sprobuj, ale nie przez kilka dni ale przez kilka miesiecy

Gość Mariuszek666KRK
słuchaj igaaaaaaaaaaa kobieta dobrze pisze

Gość quesadavargas
igaaaaaaaaaaaaaaaa Może masz rację...........?Spróbuje być cierpliwa i wziąć część winy za nieudane zycie seksualne na siebie.Zobaczymy co z tego wyniknie.

przeciez sa prezerwatywy i zele opozniajace wytrysk chyba dzialaja moze ma za duzo prolaktyny poprostu nadmiar zabija poped hiperprolaktynemia chrapie?

Gość quesadavargas
Nei :D No pomysł z viagrą i gwałtem ciekawy:P Dzięki ludziska za podtrzymanie na duchu i rady.Czy pomogą - zobaczymy ale jakoś mi tak lżej na duszy się zrobiło,że się wygadałam.

Gość quesadavargas
O MAtko jak chrapie!Zabić bym go mogła za to!A to ma znaczenie?

Gość drewniana ławka
ja też mam wrażenie że on się wstydzi i krępuje,dlatego wychodzę pierwsza z inicjatywą, robię coś i widzę że on się krępuje ale nie odpuszczam,a po jakimś czasie mu mija i korzysta z tych moich nauk.Żeby za szybko nie skończył wysuwam się,robię chwilę przerwy na pieszczoty to przedłuża stosunek a przy okazji a przy okazji uczy że nie tylko penetracja jest ważna.Mój mężuś sie już trochę podszkolił i gdy ostanio on miał ochotę a ja nie to stwierdził że to chyba nie jego żona leży z nim w łóżku,więc sam zabrał się do pracy.I seks był super,a dal mnie to było to na co czekałam że moje wysiłki nie poszyły na marne

Gość igaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko, on konczy szybko z tego samego powodu z ktorego Ty nie mozesz dojsc: presja, brak luzu itd on nie chce konczyc szybko, on sie stresuje ze znowu bedzie nie tak. jak facet szybko dochodzi to nie czuje mega przyjemnosci, on sie nie spieszy bo jest egoista, on jest spiety i zestresowany. zmien punkt widzenia, badz czula i wyrozumiala u mnie zadzialalo buziaki

Gość quesadavargas
Enfant Terrible Pewnie pomyślisz,że kłamię ale jestem piękną,młodą i BARDZO atrakcyjna kobietą.Mój mąż z resztą też.Niczego mi nie brakuje.często słyszę uwagi kolegów męza na swój temat i widze podziw w ich oczach.Pod tym względem nie mogę sobie nic zarzucić.

Gość quesadavargas
igaaaaaaaaaaaaaaaa tez pomyślałam o tym już parę lat temu - że się wstydzi tego,że mu nie wychodzi.i byłam wyrozumiała.Teraz owszem,przyznaje w nerwach czasem coś palnę na temat jego umiejętności ale to już na granicy wytrzymalości jest.Postram się zmienić tak jak piszesz. Dzięki za rady:)

quesadavargas no dobrze, wszytko pięknie, ale MEZA możesz nie pociągac. Odpowiesz mi na pytanie dlaczego do tej pory nie wybrałas sie z nim do seksuologa , do lekarz i na terapie?

chrapanie moze powodowac niedotlenienie i zaburzanie faz snu i to moze sie przekladac na poped ale nie musi spotkalem przypadkami facetow w internecie ktorzy przez chrapanie mieli problemy z potencja albo male potrzeby i udalo im sie to wyleczyc

Gość drewniana ławka
ale to nie ma znaczenia, ja też brzydalem nie jestem,w nim trzeba rozbudzić pragnienia, on musi poczuć jak to smakuje i ile w tym przyjemności, dla mojego męża seks to sposób na zaspokojenie potrzeby ale ja chcę go nauczyć że to może być przyjemna i miła zabawa dla nas obojga a nie czysta fizjologia

Gość quesadavargas
Enfant Terrible Z bardzo banalnego powodu: Mieszkamy w małej mieścinie - tutaj seksuologa nie ma.Trzeba by jechać do większego miasta (100km). Mamy pracę,dziecko - nie tak łatwo jest znależć te 3-4 godzinki i jezdzić taki kawał drogi do lekarza.Poza tym kochana jesli on wstydzi się o swoich potrzebach,problemach w łóżku rozmawiać ze mną to myślisz,że będzie rozmawiał z obcym człowiekiem?No chyba,że każde z nas osobno by się konsultowałao bo przy mnie to o n mówić nie będzie.Ja sama tez miałabym problem z rozmową na temat seksu z nieznajomym człowiekiem-nawet specjalistą.Głupie wiem ale tak jest.

Gość mariner
Strona angielska BBC podaje ze chrapanie jest wynikiem nadwagi lub zaklocen w ukladzie krazenia zyl i tetnic szyi.Polecam dla zmajacych ten jezyk bo jest tam wiele ciekawych informacji na temat seksu i medycyny. Ja po zrzuceniu ok 5 kg przestalem chrapac ! ale moze tak i byc, ze ma obtluszczona szyje i to powoduje chrapanie agon go do zrzucenia wagi a moze i seks wam sie przy okazji poprawi:)

Gość Mariuszek666KRK
100 km do większego miasta? To ty chyba w Bieszczadach mieszkasz

.Trzeba by jechać do większego miasta (100km). Mamy pracę,dziecko - nie tak łatwo jest znależć te 3-4 godzinki i jezdzić taki kawał drogi do lekarza. Wiesz co masz do wyboru albo uratowanie małżeństwa albo jego stuprocentowy rozkład. Jak się chce to można. a co do zahamowan... z jedndej strony to normalne ze wstyd jest mowic o swoich najintymniejszych sprawach z obcymi ludzmi, ale to sa specjaliści a nie kolezanki z którymi pijesz kawkę. natomiast zupełnie nienormalne jest bycie w tak długoletnim związku i nieumiejetnosc czy też niechęc do rozmowiania o seksie. Czyli jak się zdarzy to się bzykacie , ale porozmawiac o ewidentnym problemie to już nie, bo wstyd...:O Wspolczuje, naprawde.

Gość mariner
U seksuologa na ogol jest para: mezczyzna i kobieta.Partnerzy sa pytani osobno przez te sam plec a potem dopiero stawiana jest diagnoza lub jest dyskusja we czworke w celu znalezienia jadra problemu. Tak ze nie ma sie co bac bo jest komfortowo i przyjemnie..

Gość quesadavargas
mariuszek Nie nie w Bieszczadach:PAle do miasta w którym jest dobry seksuolog mamy około 100km.W naszym mieście nie ma seksuologa wcale. No z tym chrapaniem to istna udręka jest:(I mozliwe,że to od wagi bo jak pisałam mąż zapuścił sobie brzuszek - ma jakieś 1okg nadwagi

Gość mariner
Jak sie krepujesz to w radio TokFM w kazdy czwartek po 22 jest audycja pt "sex".Mozesz anonimowo zadzwonic i seksuolog ci poradzi co robic .Audycja jest fajna i na zywo wiec polecam

Gość quesadavargas
mariuszek Nie nie w Bieszczadach:PAle do miasta w którym jest dobry seksuolog mamy około 100km.W naszym mieście nie ma seksuologa wcale. No z tym chrapaniem to istna udręka jest:(I mozliwe,że to od wagi bo jak pisałam mąż zapuścił sobie brzuszek - ma jakieś 1okg nadwagi

Gość mariner
Jak sie krepujesz to w radio TokFM w kazdy czwartek po 22 jest audycja pt "sex".Mozesz anonimowo zadzwonic i seksuolog ci poradzi co robic .Audycja jest fajna i na zywo wiec polecam

Gość quesadavargas

Gość mariner

Gość mariner
Jak sie krepujesz to w radio TokFM w kazdy czwartek po 22 jest audycja pt "sex dal doroslych ".Mozesz anonimowo zadzwonic i seksuolog ci poradzi co robic .Audycja jest fajna i na zywo wiec polecam

Gość quesadavargas
Dziękuję za wszystkie rady:)Musze się teraz skupić na pracy - koniec przerwy:) Potem jeszcze zajrzę.

Gość czasem jestem pomarańczowy
Moja narzeczona też narzeka na brak seksu. Mi wystarczy raz na tydzień, ona chciałaby codziennie. Na dłuższą metę to chyba nie do pogodzenia niestety, zbyt duża różnica temperamentów.