Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mireczka88

Zia znowu piszę!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hehehehehehehehe
wklej dobrze linka

Gość O kurcze, ona na tym zdjeciu
slubnym blada w rudym z make upem klauna wyglada jak podrasowana 50 z pulpetem :o

ha ha ha ha ha miał być ślub z atrakcjami wesele z gadżetami i NIC nawet podróz odwołał ma bujną wyobraźnie i tyle

ha ha ha ha ha miał być ślub z atrakcjami wesele z gadżetami i NIC nawet podróz odwołał ma bujną wyobraźnie i tyle

Gość matusiu złota
czy ten festiwal obciachu nigdy się nie skończy???? mdli mnie od jej pomysłów, a natężenie idiotyzmu i pustoty powoduje opad witek nie mam słów - gdyby głupota miałą skrzydła, zia latałaby jak gołębica... i tylko smutek, że na takie puste zabaweczki idzie tyle kasy - ok, jej pieniądze, liczyć ich nie będe!!! ale za te wszystkie motylki, kokardki, sukienki, altanki i Paryże możnaby kupić np. porcję leków dla chorego na SM dziecka ale zia woli to wydac na plastikowe zabaweczki... jej cyrk, małpy gratis, ale niesmak pozostaje - potężny

Gość Kto to jest
ta Zia ?

ja nie rozumiem. To ten motylkowy ślub to co to było jak teraz mają się pobrać w Paryżu?

Gość Może mi ktoś
wytłumaczyć kto to jest ta Zia ?

Gość ten motylkowy ślub to była
"ceremonia humanistyczna" - czyli cyrk za kupę kasy, za to bez mocy prawnej w świetle prawa zia jest zatem nadal konkubiną ;) mieli brać kościelny, ale zia beztrosko wygadała się w wywiadzie prasowym, że jest agnostyczką, a ślub koscielny biorą "bo ładniejszy" - i ksiądz, który akurat zapoznał się z owym wywiadem pogonił parkę; cywilny im nie pasował, bo za krótki i w brzydkim USC - to se zrobili nic nie znaczący cyrk, ino "ładny" ogólnie - to była po prostu megadroga imprezka dla znajomych, ktora odbyc się musiała, bo co by zrobili z zamówionymi już w NY zaproszeniami?? co z tego, że były w nich błędy ortograficzne ;) no to teraz poślubują se cywilnie w romantique Paryżewie, i przynajmniej znowu będzie miała lasia pretekst do wydania kupy kasy na plastikowe ozdóbki i prowadzenia bezsensownych dyskusji w necie że też jeszcze nie odleciała jak balon - z takim pustym łbem dawno powinna już zawisnąć nad chmurkami...

Gość ghghghghghghghg
ja pierdole... brak słów....

Gość musicie być nowe
skoro nie znacie Zia. Swego czasu zakładała tu mnóstwo watków. Np. co tydzień pisał, ze znalazła wymarzoną suknię, wklejała do niej linki i prowadziła dyskusję. Oprócz tego pojawiały się inne tematy np. dotyczące koloru lukru na babeczkach. :o Sporo dziewczyn atakowało Zia za pustostan w jej łbie, inne jej broniły, tłumacząc że te krytykujące zazdroszczą. A Zia na każdy, nawet agresywny post odpowiadała uprzejmie, tłumacząc od początku, że pieniądze są jej a nie rodziców (o ile dobrze pamietam). Pisała mnóstwo o sobie, wywlekała wszystkie intymne szczegóły z ich związku (łącznie z opisem pierwszego razu), wklejała masę zdjęć z narzeczonym czym prowokowała nieprzyjemne komentarze odnośnie "Mikiego" itd. W końcu jednak miarka się przebrała, Zia się obraziła i przestała pisać. :( Pozbawiła tym samym wiele osób codzinnej porcji porannej lektury i hamerykańskich inspiracji.

Gość To już rozumiem
a teraz mimo że nic tu nie pisze ludzie piszą o niej :) Widać że na prawdę musiała zainteresować swoją osobą że teraz o niej tak głośno. Jestem na kafeterii od jakiegoś miesiąca i ciągle piszą o Zia, stomatoloszce z powołania i jakiejś Jennifer :)

Gość I dziękuję za wyjaśnienie
:)

Gość termin doręczalności
do ten motylkowy ślub to była Ty to masz dopiero napierdolone pod banią hahaha

Gość bab-asia
to ktoś znany ??

Gość tak, to ktoś bardzo znany
znany z powodu bezdennej głupoty... i uprawiania bigbradera dla ubogich - wszystko na sprzedaż, nawet opis utraty dziewictwa żenua

Gość hoktn
Co to jest do kurwy nędzy steampunk?!!?

Gość my nie wiemy co to steampunk
ale wielka gwiazda zia wie!!!! bo ona zawsze wie, co jest trendy, jazzy i modern a że to tego dochodzi ziowy przeciąg między uszami, to juz drobiazg... najwazniejsze, że sie nadal kręci plastikowy cyrk weselny :(

Gość domi nika
wpiszcie sobie w google "steampunk" a potem wyobraźcie sobie w tym stroju (zwłaszcza cylindrze i goglach!!!) Miko :)

Gość my nie wiemy co to steampunk
o tak, "Miko", cokolwiek by nie nałozył, to i tak wygląda jak sfilcowany niedźwiedź w szarawarach ;)

Gość beznadziejnie zakochana:D
no i niech se pisze. Jak cie tak bardzo boli to nie czytaj:o zalosne

Gość hoktn
I oni w takim żelastwie chcą iść do ślubu??? Nic nie rozumiem...

Gość teflexoo
o ja pierdole a za rok pewnie kościelny wezmą :O

Gość nie kumammm
A każe Wam to ktoś czytać?? Gdybyście nie czytały, to pewnie by nie pisała, a tak, to pewnie nieźle się bawi :P Nie rozumie, co Wam to przeszkadza?? Żeby nie było - nie bronię jej, kojarzę ją z tego forum, ale nigdy się nie wgłębiałam w jej opowieści, a Wy najwyraźniej czerpiecie jakąś sadomasochistyczną przyjemność z jej pisaniny, skoro NIKT Was nie zmusza, a i tak czytacie :P

Gość ta wyżej to zia
nie broń się tak ;]

Gość nasturcja lis
nic nie mam do tej laski,ale powiedzcie czy ona na codzień ma taki ryj czy tak była niekorzystnie umalowana?