Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

facet!!! wkurza mnie !

Polecane posty

wie wszystko najlepiej zawsze ! nawet nie chce mi sie z nim kłocic bo wiem ze to nie ma sensu zadnego .... on jest raczej typem domownika a ja wlasnie nie ! chce podroowac po swiecie bawic sie a on nie ! on mowi mi na to ze mam faceta i nie pasuje ale ja nie chce bez niego tylko z nim ! czemu ja mam odpuszczac ? jak chce wyjsc na tygodniu gdzies to nieee bo on jest zmeczony po pracy :(

Gość zalezy gdzie mieszkasz
Zmien faceta na takiego ktory bedzie mial podobne zainteresowania i energie do zycia🖐️

Gość o kooova
naucz się pisać stylistycznie, o kooova

ne chce zmieniac faceta .. mialam takiegi ktory mial takie podejcie jak ja i to sie neii udalo .... potrzebuje chlopaka ktory mnei troche uspokoi a ja go torche rozruszam .... co jakis czas isc na impreze zabawić sie . Nudzi mnie juz to siedzenie w domu i gapienie sie w telewizor :( buuuuu

Gość o kooova
.. mialam takiegi ktory mial takie podejcie jak ja i to sie neii udalo .... potrzebuje chlopaka ktory mnei troche uspokoi a ja go torche rozruszam ... auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość multimedia
powinnas znalezc kogos z podobnym podejsciem do zycia, bo za kilkanascie albo kilkadziesiat lat stwierdzisz, ze on Ci zmarnowal zycie musisz miec podobnego do siebie a tych innych nie zmieniaj na sile, bo klotnie i nieszczescie gotowe