Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XperiaMarian

Android - SE Xperia 8

Polecane posty

Gość XperiaMarian

Ma ktos taki programik Google Translate Tlumacz https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.translate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLnRyYW5zbGF0ZSJd Pozwala on tlumaczyc teksty na inny jezyk, ale jest tam tez taka opcja ze mozna cos powiedziec a program przelozy to na tekst oraz przetlumaczy slownie sek w tym ze na jezyku pl-en en-pl takiej opcji nie mam jak wezme np. en-hiszpanski to znow pisze mi ze opcja jest niedostepna Czy ta opcja tlumaczenia ustnego dostepna jest tylko dla niektorych jezykow? Inna sprawa czemu teraz kiedy mam 0 srodkow na koncie ciagle przychodzi mi sms z informacja BRAK SRODKOW NA KONCIE, czy jakies plaikacje probuja sie laczyc (mam wifi dostepne w domu wiec internet jest) czy to moze tylko jakas informacja od operatora ze nie mam kasy, no ale w starym tel. tego nie mialem a tutaj meczy mnie co 2 godziny. Przesiadlem sie na tel. dotykowy z androidem bo wydaje mi sie ze to do nich nalezy przyszlosc, ale troche trudno mi sie przestawic na brak klaiwiszy i dzojstika, ale znow jak ma sie odpowiedni soft mozna na takim czyms robic wiecej niz na zwyklym telefonie.

Jak przychodzi sama z siebie info o braku środków, bo znaczy że jednak telefon próbuje coś pobierać poprzez UMTS lub GPRS - Android tak ma... Nawet jak nie korzystasz z internetu, to on w tle potrafi się łączyć i brać kasę... Receptą na to jest zablokowanie transferu danych - w X8 producent o tym pomyślał i dał widget "Transfer danych". Dodaj sobie go na pulpit i będziesz mógł sobie w razie potrzeby skorzystania z neta od operatora włączyć, a normalnie miej wyłączone, również jak korzystasz po wifi :) A co do programu to nie używałem go, ale to wynalazek google, więc potrzebuje połączenia z internetem. A to ze niektóre języki nie mają możliwości czytania z mowy, to znaczy tylko tyle że tego nie ma... W google translate na kompie jest tak samo i nie zależy to od telefonu

Gość XperiaMarian
Dziekki za wskazowki juz wylaczylem odbieranie/wysylanie danych w opcjach i na razie nic mi teraz nie przychodzi, takze powinno byc OK, a co programu to na stronach czytalem i widzialem zrzuty ze dla jezyka polskiego konwersacja mowy byla wlaczona, z informacji wiem ze pl jest obslugiwany ale nie wiem akurat czemu mi to nie dziala