Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżelietta

Poznany na facebook'u

Polecane posty

Gość Dżelietta

Siema! Mam dylemat.W tamtym roku w grudniu poznałam chłopaka na facebook'u, napisał do mnie sam maila ..niby przypadkiem a jednak jak się później przyznał całkiem nie do konca...rozmawialiśmy jakiś czas i bardzo nam sie rozmowa kleila...byl romantyczny, inteligentny, błyskotliwy...jednak gdy dowiedział się ze mam faceta zmienił do mnie podejście i nasza znajomość się zakończyła, gdyż zauważyłam iż zaczął dziwne statusy ustawiać tak jakby trochę pod moim adresem...nigdy się nie spotkaliśmy, rozmawialiśmy tylko online....teraz nie mamy ze sobą kontaktu już od jakiegoś czasu a ja mam nadal jego numer tel który mialam od początku, ale nigdy nie użyłam aby on za szybko nie miał mojego:D znajomość zakończyliśmy w gniewie o te jego ''mało sympatyczne komentarze'' i odzywki chwilowe względem mnie w rozmowie ....a teraz mnie korci aby się do niego odezwać i pogodzić.....jak myślicie czy jest sens?

Gość dziaddek
a co swedzi?

Gość 89o8
próbuj szczęścia:)

Gość wewe
Próbuj szczęścia:)

a dalej jesteś z facetem? jak tak to daj sobie spokój, jak jesteś sama to napisz

Gość fbxcvcxvvc
ale po co chesz to robisz, masz faceta chyba nie??? wiec o co ci chodzi? po co niby chcesz sie godzic?

Gość nienormalna jesteś czy co
masz faceta a flirtujesz z innym? co ty myślisz, że po co on się do ciebie na tym fb odezwał, żeby podyskutować o Schopenhauerze? wyrwać cię chciał, ty mu narobiłaś nadziei, bo podjęłaś pisaninę z obcym chłopakiem w wiadomym celu, potem wyskoczyłaś, że masz partnera, chłopak się wkurwił i miał prawo! a po jaką właściwie cholerę chcesz teraz znów do niego pisać, skoro nadal masz partnera? przecież ten chłopak z fb nie chce twojej przyjaźni, tępoto czy cipsko cię swędzi i chcesz zdradzić?

Gość nienormalna jesteś czy co
masz faceta a flirtujesz z innym? co ty myślisz, że po co on się do ciebie na tym fb odezwał, żeby podyskutować o Schopenhauerze? wyrwać cię chciał, ty mu narobiłaś nadziei, bo podjęłaś pisaninę z obcym chłopakiem w wiadomym celu, potem wyskoczyłaś, że masz partnera, chłopak się wkurwił i miał prawo! a po jaką właściwie cholerę chcesz teraz znów do niego pisać, skoro nadal masz partnera? przecież ten chłopak z fb nie chce twojej przyjaźni, tępoto czy cipsko cię swędzi i chcesz zdradzić?

Gość bjbiuoo
Zalezy czy wciaz masz faceta- jesli tak to daj spokoj temu chlopakowie, jesli nie to pewnie ze jest sens:)

Gość joljolholllll78
masz faceta i piszesz do innego? dziwka z ciebie, chcialabys zeby twoj facet pisal z inna?

Gość LambusiaKlusia
Może ktoś Ciebie sprawdzał w co wątpie. Pisałaś z chłopakiem wudocznie w taki sposób w jaki nie wypada pisać mając kogoś.

Gość LambusiaKlusia
Może ktoś Ciebie sprawdzał w co wątpie. Pisałaś z chłopakiem widocznie w taki sposób w jaki nie wypada pisać mając kogoś.

Gość Dżelietta
Nie wydaje mi się żeby rozmowa z kimś była czymś złym...ja żadnych nadziei mu nie dawałam ...rozmawialiśmy po prostu o życiu jak ludzie...i uznałam ,że może być ciekawą postacią w gronie moich znajomych ...a po to chce napisać, odezwać się bo nie lubię żyć ze świadomością że z kimś jestem pokłocona....świat jest mały....o to się rozchodzi....zdradzać nie chcę , bo kocham swojego partnera i nie zrobiłabym tego ani jemu ani sobie...