Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoroko

PYTANIE DO FRYZJERÓW

Polecane posty

Gość kokoroko

Mam problem z moimi włosami. Otóż od urodzenia mam czarne, grube i kręcone włosy. Zawsze chciałam mieć proste dlatego w czerwcu sprowadziłam z zagranicy specjalny płyn do trwałego prostowania włosów afroamerykanów. Poszłam do fryzjera który mi te włosy wyprostował. I po pierwszym myciu okazało się że moje włosy są ZNOWU kręcone!!! Tak więc w zeszłym tygodniu zrobiłam prostowanie włosów kremem X TENSO Lolear. I co ? I nic moje włosy są dalej kręcone. Nie sa aż tak kręcone jak kiedyś ale są.Tak więc dzisiaj postanowiłam z nimi nie walczyć już ( bo szczerze mówiąc nie mam już siły). Ale jest taki problem one teraz nie są ani proste ani kręcone, są nijakie. I tu moje pytanie czy za 3 tyg. będę mogła zrobić sobie trwałą żeby juz były kręcone i już. Nadmieniam iż moje włosy wcale nie są zniszczone, są gładkie i według mnie zdrowe. Proszę o poradę

Gość kokoroko
haloooo jest tu ktoś?

Gość tapetnilkarz
Czarne włosy są piękne.

To juz nie lepiej prostować sobie dalej prostownicą? Jak zrobisz trwałą, loki wrócą to po jakimś czasie znów będziesz chciała mieć proste i tak w kółko aż całkiem zniszczysz sobie włosy....

Gość różowa pomarańcza
po prostu taka natura włosów i nic nie zrobisz:) też mam kręcone i kiedyś podobały mi się proste i je prostowałam ale dzisiaj myśle że byłam głupia i nie doceniałam tego co mam najpiękniejsze czyli loki,od bardzo dłuższego czasu nie prostuje ich tylko podkreślam loki kosmetykami

Gość kokoroko
Nie będe prostować prostownicą bo mnie chyba coś trafi !!! mam tyle tych włosów że musiałabym chyba 2 godziny prostować. Mam czarne, grube, gęste włosy - buuuuuuuu !!!