Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaplakana zona

mam dosc POMOZCIE co robic??

Polecane posty

Gość zaplakana zona

wydawalo mi sie ze szczesliwie wyszlam za maz troche mnie niepokoil stosunek meza do alkoholu ale myslalam ze to nic powaznego a teraz jestem przerazona zostalo nam po weselu kilkanascie butelek wodki i : syt 1, uczylam sie w jednym pokoju maz w drugim gral na kompie zauwazylam ze glupio sie zachowywal pocalowal mnie i poczulam alkohol myslal ze sie nie zorientuje bo bylam chora tlumaczyl ze musial sie napic bo za mna teskni kiedy sie ucze 3/4 butelki wodki wypite syt 2 oblewalismy moej zaliczenie kupil 4 puszki piwa ja wypilam pol lamki wina budze sie rano widze ze piwo cale wypite a wina ledwie na dnie zostalo syt. 3 chory wymyslil ze napije sie pieprzowki wodka z pieprzem ze to go na nogi postawi wypil jeden kieliszek drugi ok nie czepiam sie az sie zorientowalam ze butelka prawie pusta a on na to ze o co mi chodzi ze jutro bedzie zdrowy piwo kilka razy w tygodniu czesto po 4 jednego dnia ja sprzatajac znajduje pochowane puste puszki piwa maz twierdzi ze przypadkowo np ta puszka znalazla sie za kompem w kacie albo pozawijana w ubraniach w szafie dzsiaj znalazlam znowu butelke wodki w ubraniach pusta oczywiscie maz twierdzi ze to z bratem wypil jak nasz emieszkanie remontowali remont zakonczyl sie w polowie sierpnia a butelka ma banderole z weselnej partii zakupionej we wrzesniu on uwaza ze ja mam do niego negatywny stosunek ze sie czepiam i on juz nie ma sily a ja nie wiem co mam robic czuje ze robi zmenie idiotke i jszcze odwraca kota ogonem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować