Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2507

Ginekolog-Endokrynolog Warszawa - PILNE

Polecane posty

Gość ja2507

Witam! Chciałabym się dowiedzieć, czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa-endokrynologa z Warszawy, Konstancina lub Piaseczna? Sprawa dosyć pilna, potrzebuję konsultacji u kogoś innego (chcę, żeby ktoś świeżym okiem spojrzał na moją sytuację, bo obecny lekarz ignoruje moje dolegliwości). Z góry dziękuję, Ja.

Gość ja2507
Podnoszę!

Gość ja2507
Proszę o odpowiedzi...!

Gość ja2507
Podnoszę...

Gość ja2507
Podnoszę...

Gość rodowitawarszawianka
cześć, czy może koleżanka z góry już kogoś znalazła i może polecić? albo ktoś inny? szukam - PILNE!

Gość antoska0
ja mogę polecić dr Błachowicz, jest świetnym endokrynologiem, miałam problem z tarczycą, zaleciła jodowanie i nie muszę już przyjmować leków, fenomenalna p. doktor!

Gość martulkaaaa_________
jeżeli macie marnych lekarzy, to oprócz prób ich zmiany - oczywiście wskazane, bardzo dobrze jest się też samodzielnie dokształcić w temacie naszej choroby dzięki temu można samodzielnie robić badania i je interpretować i w ten sposób sprawdzać, czy lekarz podejmuje właściwe decyzje warto też prowadzić dziennik choroby, w którym będzie się notowało wyniki badań i to wszystko, co nas niepokoi, zwłaszcza typowe objawy naszej choroby - dzięki temu, na przestrzeni lat, łatwiej zauważyć pewne prawidłowości i dobrać właściwą dla nas dawkę leku

Gość ad...
tak nie powinno być, ale czasem to kwestia tego, że lekarz ma gorszy dzień, albo niedopatrzenie, ale tak być nie powinno! nie powinno być dobrych lekarzy, powinni być perfekcyjni, rzetelni i czujni! i nie powinno się akceptować tego co nam nie pasuje, jeśli czujecie, że mogą być inne rozwiązania warto zmienić lekarza, albo porównać obie diagnozy