Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ó g

PŁYTA INDUKCYJNA... JAK SIĘ WAM GOTUJE???

Polecane posty

Witam... jak w temacie, osoby które gotują na płycie indukcyjnej proszę napiszcie jak wam się sprawuje? Czy dużo prądu zużywa? Gotuje się lepiej niż na gazowej?

czy tu są ludzie którzy gotują tylko na gazie ? :O :O :O

Gość to nowosc
a polska to biedy kraj

nowość ??? Od dawna są już płyty i teraz są już w dobrych cenach... jest mnóstwo ludzi którzy gotują na indukcji, jednak nikt z moich znajomych niestety, więc pytam na tym forum...

Gość różowa pomarańcza
musisz byc wnuczką starego komunisty że sie tak nachapał że stać cie na indukcje ja znosze seki z lasu i pale na sirodku pokoju ognisko bo tak mnie przyszło żyć za czasu jak POwojnie

Gość takaZWYCZAJNAkobita
lipa i zacofanie to jest od 89 roku a od 4 lat sie nasiliło bo już nie ma nic nawet opieka ni daje makaronow

myślałam że się czegoś dowiem na szczęście są inne fora i tam ludzie gotują na indukcji ;) Po prostu wprowadzam się do nowego domu i myślę o takim rozwiązaniu bardzo ładnie to wygląda szczególnie jak się ma ładne nowoczesne meble kuchenne...

Gość różowa pomarańcza
ó g : ktoś sie pode mnie podszył,ja takich debilnych rzeczy nie wypisuje🖐️

Gotuje się ok, ale żeby to ładnie wyglądało to trzeba się najebać ( o ile się chce żeby ładnie wyglądało ;) ) Tradycyjną kuchenkę wystarczy przetrzeć i czysta, a płyta nawet jak teoretycznie czysta to jakieś odciski itp psują efekt. Dobrze mieć specjalne środki, specjalne szmatki staratata... wiadomo można to olać, ale wtedy to wg mnie syfiasto wygląda. Prądu nie wiem jak dużo więcej, na pewno więcej jak gazówka, ale w domu nigdy nikt nie płakał nad rachunkiem

Autorko otóż ja mam taki sam problem, ale coś czuje, że wygra płyta indukcyjna, bo wygląda rewelacyjnie :) Ale zastanawia mnie to gotowanie czy faktycznie dobrze się na niej gotuje ;) do tej pory gotowałam tylko i wyłącznie na gazie ;) Na szczęście mam jeszcze troszkę czasu na zastanowienie i przedyskutowanie ze znajomymi ;)