Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Odpowie ktoś na moje 5 pytań?

Polecane posty

1. Jak wam się podobała moja sztuka teatralna? 2. Czy mojego się modlic o śmierc 3000 osób? 3. Czy mam szanse na bycie prostytutką dla gejów? 4. Czy przeżyje romans starszą ode mnie o 40 lat mężatką? 5. Jak będzie wygladał mój staż? czy pogodze to z byciem męską prostytutką i z pracą?

a co z twoja hacjenda? mysle, ze jak bedziesz ja juz mial to bedziesz mogl byc kim tylko chcesz i sypiac z kim chcesz gdzie jest ta twoja sztuka?

chłopcze zwariowałeś :o ale odpowiem na twoje pytania :D 1.W sztuce było za duzo wulgaryzmów I dodatkowo mnie poraziło to, że napisałeś, ze tak się dzieje u Ciebie w domu :o. Powinienes zadzwonić na niebieska linię czy coś 2. Modlic się możesz, ale bóg tego nie spełni, możesz się modlić o dobrą śmierć dla siebie, jest nawet taka modlitwa :) 3.jesli jesteś ciasny i atrakcyjny to czemu nie :D 4.hmm zalezy czy jesteś typem który lubi MILFy i czy one cię lubia, ale wszytsko się może zdarzyć :) 5. Nie wiem gdzie idziesz na staz, ale zawsze wykorzystyuja na maxxa bo to darmowy murzyn w końcu. jak chcesz się puszczać za kasę to po co ci staż?

Jak to po co mi staż? Po to żeby miec jakąś emeryture na starosc. Co do mojej hacjendy to wierzę w to iż moje marzenia się spełni. Oraz będę miał kilka domów w Polsce, szczególnie w Myślenicach bo bardzo lubię pączki od Sawickiego.

Tak się dzieje w moim domu W rodzinnym domu mojej matki W rodzinnym domu mojego ojca Niestety :(