Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nierządnica babilońska

bajki dla kobiet,które powinny być zakazane

Polecane posty

sama jestem kobietą i do pewnego momentu nie mogłam uwierzyć,że mam takiego pecha.Faceci,którymi byłam zainteresowana nie odwzajemniali moich uczuć.Przez długi czas się oszukiwałam,że nieśmiały,może jakiś inny powód.Później był zimny prysznic,jak dowiadywałam się,że ON kogoś ma,kogoś znalazł,że on nie był nieśmiały tylko niezainteresowany.

skoro był niezainteresowany to po co sobie coś wmawiałaś? Jego obojętność tłumaczyłaś nieśmiałością? Jak facet jest zainteresowany to nieważne jak nieśiały by nie był zawsze będzie starał się okazywać, ze mu zależy. Kobiety niepotrzebnie sobie kpmplikują życie.

Gość argument z gatunku
to może być bajka ale tylko wtedy jeżeli facet naprawdę nie jest nieśmiały a tak sobie tłumaczycie niezainteresowanie. Chociaż trzeba być ostatnią kretynką żeby pomyśleć iż wygadany, towarzyskie facet jest niesmiały bo na was nie leci :classic_cool:

Gość argument z gatunku
"Jak facet jest zainteresowany to nieważne jak nieśiały by nie był zawsze będzie starał się okazywać, ze mu zależy" nieprawda naprawdę nieśmiały facet to nic nie zrobi ale w takim to ona by się nie zauroczyła :P

Gość bajki są dla dzieci
prawda wyleciała w kosmos dawno temu:-P