Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla16

PO JAKIM CZASIE OŚWIADCZYŁ WAM SIĘ PARTNER?? ;>

Polecane posty

Gość milkla16

CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEC KIEDY I WJAKI SPOSÓB OŚWIADCZYŁ SIĘ WASZ OBECNY NARZECZONY LUB MĄŻ. nie zanosi sie zeby mój chłopak się mi oświadczył, bo jak juz wcześniej ppisałam sam nie wie czego chce.

Gość ale ale ale no tak hy
no to jak nie wie czego chce to chcesz życ w takiej niepewnosci? ze nigdy nie bedziesz najwazniejsza dla swojego faceta? oswiadczyny to pryszcz potem jest dalsze smutne zycie

Gość milkla16
najpierw mówił, że bardzo chce, a teraz jak mi zaczęło zależeć na dowodzie miłości to jak o tym wspomnie to od razu zmienia temat

Gość ale ale ale no tak hy
ale co z tego ze mówił, nawet wczoraj postepuje albo niedojrzale, ale pojawił sie ktoś na oku i zaprzata mysli, dlatego sie nie moze zdecydowac, albo zwyczajnie zmienił zdanie, dlaczego naciskasz, robisz z tego afere nikt nie lubi zaborczych kobiet

Gość milkla16
przestalam Go o to pytac i wgl zaczynac o tym mowic. w galerii handlowejmoj chlopak, probuje "sila" zaciagnac mnie do jubilera. ale mowie mu stanowczo ze nie mam ochoty na ogladanie zadnej bizuterii a tym bardziej pierscionkow, skoro on nie moze sie zdecydowac czy tego chce czy nie. bo po coo mam robic sobienadzieję, a pozniej czuc sie zawiedziona