Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolla

sex z facetem z chata

Polecane posty

Gość rolla

chcialam sie z wami podzielic wrazeniami i poznac opinie. poniewaz juz od jakiegos czasu jestem sama (mieszkam tez sama) postanowilam zaryzykowac i umowic sie z facetem z chata na sex. mam 25lat ale zawsze krecili mnie starsi panowie wiec spotkalam sie wczoraj z 48latkiem. generalnie ja na sprawy sexu jestem bardzo otwarta wiec nie widze w tym nic zlego ani gorszacego. generalne wrazenia bardzo pozytywne. przy oralu szybko doszedl a w zamian zrobil mi obledna minetke. musze przyznac, ze do lizania ma facet talent, wylizal i wypiescil mi tez znakomicie piersi. normalny sex byl poprawny, bez wiekszych fajerwerkow, dosyc szybko sie spocil w pozycji klasycznej. od poczatku na chacie ustalilismy delikatny analik ale final byl taki, ze doslownie po 3-4 ruchach doszedl. generalnie spotkanie zaliczam na plus. wy mieliscie kiedys sex z osoba poznana a chacie?

Gość Gumowy Joe
Tak, u mnie na chacie bylo wiele osob, ale zeby cos robili nieprzyzwoitego, to nie zauwazylem. No, chyba, ze w kiblu... :-)

Gość rolla
i jak bylo? ja to jeszcze raz na jakis czas lubie sie rozebrac przed jakims panem na skypie i robic sobie dobrze wedlug jego polecen i instrukcji. nawet dzis wieczorem tak sie zabawialam. nie wiem czemu najbardziej podoba mi sie moment zdejmowania stanika i pieszczenie piersi. pokazywanie cipki juz mnie az tak nie kreci ale podoba mi sie jak dysze z rozkoszy a mojemu rozmowcy to sie bardzo podoba.

Gość brunecik....
skad jestes rolla

Jak coś jest na plus, to nie pytam się innych o zdanie. Śmierdzi mi to jakąś niedoszłą zakonnicą, która już tak zmęczyła łechtaczkę strzelając sobie z paltza, że teraz fantazjuje o solidnej wbitce. :O Dobre na sen 💤 🖐️

Ja się spotkałem kilkakrotnie z kobietami z chata. Było... różnie... :) Najciekawszy chyba przypadek to dziewczyna niespecjalnie atrakcyjna (typowa szara myszka), z którą umówłem się na całowanie, a która okazała się niesamowitą kochanką - utalentowaną i nienasyconą. Naprawdę obudziłem wtedy demona ;)

Gość lokalna zuleria
a psa z buda wezmiesz?

uwazasz ze zona odczyta to jako nic nieznaczace ogladanie?:D:D chwalisz sie długim ozyciem kazesz rozmawiac z facetami a po chwili szukasz wirtualnnych bodzców...pogadaj ze swoją :P

Gość rollka_
bo napisala ze daje w dupę to od razu jezory w dol ;) zenada

w sumie masz rację ... ale pisałem też że 3 lata netu po nocach zrobiło swoje, postęp jest taki że teraz już noce są normalne i w domu netu nie tykam, teraz jedynie z doskoku w pracy popisuję chyba bardziej z przyzwyczajenia, ciekawości .... sam nie wiem w każdym razie coraz mniej :) ...no i nie wchodzę w personalne układy :)

Seks z facetem z chatą jest lepszy niż z seks z facetem bez chaty, bo na świeżym powietrzu nie zawsze jest fajnie a jak facet nie ma chaty to pewnie i na hotel go nie stać.

jednak jako kobieta powiem ci ze jakby mi taki facet po 30 latach pozycia zaczął ogladac gówniary striptizerki to bym wolała do smierci byc sama :P

Jakby Twój facet po 30 latach pożycia zaczął prenumerować czasopismo "Moms over 60" to dopiero miałabyś problem i zagwozdkę. Autentyczna odpowiedź jakiegoś hinduskiego old-boya, który skończył 100 czy nawet 110 lat, jak go przy urodzinach zapytali: "w jakim wieku przestaje się zwracać uwagę na młode dziewczyny?", odpowiedział: "musicie zapytać kogoś starszego".

Więc uważaj, żebyś nie musiała być do śmierci sama... To tak jakbym zaczął wymagać od żony, żeby nie patrzyła na filmy z Clooneyem albo Seanem Connery. Przecież ja wiem, że oni jej się podobają.

Zresztą mnie też... No więc po takim come-out pozwólcie, że się przeniosę na portal dla chłopców....

Stary Satyr a dasz jej popatrzyc na masturbujacego sie faceta na skypie?:D:D to jestes ideał :P

Ja nie lubię strzelać. Jak lubisz być sama to po co wypisujesz takie wielkie hasła, że wolałabyś być sama, gdyby Twój facet młode dziewczyny nago oglądał? Jak piszesz tak Ci odpowiadam, moja droga. Ja piszę co wiem i widziałem.

a co wiesz? :D:D widać wielkie G skoro pierdoły piszesz ;) zadałam pytanie dasz zonie popatrzec na faceta z fają na wierzchu z którym moze sobie erotycznie pofikac?:P