Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziesciakilkalat

ie wiem czy zostac w kraju!!!!!!!!!! Polska sie wyludnia

Polecane posty

Gość przecież głoswałyście na tuska
a teraz, gdy w końcu macie przed soba samą wielką Partię Miłości i jej wodza na czele, to taką niewdzięczność okazujecie najlepszemu premirowi w historii POlski? Byście się wstydziły :P Przecież prawie wszystkie głosowałyście na uroczego tuska, a nie na kurdupla, który przynosi POlsce wstyd za granicą. A teraz co? wyjeżdząc chcecie i mnie tu ku..a zostawić?

Gość niech żyje Tusk
zamiast wyjeżdzac za granicę powinniescie zostać i pracować w kraju, wypracowywać dochód narodowy, przez wyjeżdzających Polska traci, tu warto zostac, rząd Po robi wszystko żebyscie zostali niewdzięcznicy

Gość s.o.s
kurdupek, gdyby przeszedł nawet tez by nam nie nawalił robiłby spektakularne śledztwo katyńskie i kazałby nam zaciskać pasa

Gość niech żyje Tusk
drżałem bojąc się, że Polacy wybiorą Kaczyńskiego, tego ksenofoba myślącego tylko o swoim kraju, na szczęście Polacy wybrali Tuska, który myśli o Niemcach, jak im pomóc w kryzysie, jak wspomóc greków, francuzów - naszych przyjaciół z Unii, którzy tyle nam pomogli.

Gość s.o.s
myślę ,że to nie wina tuska a le generalnie kryzysu

Gość niech żyje Tusk
Polacy to wspaniały naród, zaciśniemy pasa, by francuskie i niemieckie banki nie upadły, oddłużymy grecję, zrezygnujemy z ulg, będziemy dłużej pracować dla dobra Unii! Niech żyje UE, dzięki której do podcierania tyłków starch dziadków w niemczech już nie potrzebujemy paszportu, by szorować kible w irlandii juz nie trzeba papierów, jeseśmy szczęśliwym krajem

Gość przypalony s.o.s.
krzysy mamy (nie tylko w POlsce) właśnie dlatewgo, że rządzą takie zakłamane debile jak tusk. ale do tępej główki wykształciucha nic nie dotrze

Gość malizna11
Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Wjazd do Białegostoku od strony Warszawy i Augustowa Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd.Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 PREZCZYTAJCIE I PODAJCIE DALE!

Gość niech żyje Tusk
nie wiecie jak miec srednia krajowa? To proste! Rzad podniosl pensje minimalna na 1500 brutto, wystarczy wziąć dwa etaty i jest średnia krajowa - nie narzekać tylko do roboty

Gość niech żyje Tusk
precz z protestami! protest to mógł być w czasie wyborów, ale skoro POlacy wybrali, to teraz siedzieć cicho i płacić

Gość do malizna11
dobra inicjatywadgdfgfg

Gość malizna11
nie moje, tylko podaje dalej ;)

a ja powiem tak... od 6 lat jestem w uk i widze jak sie pozmienialo, jak ktos chce tu przyjechac i pracowac to musi znac jezyk, i nie mowie tu tylko o hello yes no Teraz wszyscy chca nawet wiecej niz komunikatywnego, mozesz przyjechac na wlasna reke, jesli chodzi o biura pracy to prawie polowe bede ci odciagac za posrednictwo, wliczaja w to wszystko nawet to ze bedziesz miec nowa posciel w llokum ktore ci zapewnia, odloz kase, przyjedz i zobacz :) np do rodziny, bo tak w ciemno to nie jedni juz byli i pouciekali

Gość s.o.s
dobrze, że zima lekka tego roku

jestem posrednikiem pracy w agencji, czy szukasz czegos konkretnego ? ofert jes sporo ale brak kwalifikacji...

Gość s.o.s
a jakie oferty możesz coś podać

Gość do malizna11
ale wszytkie prace fizyczne sa przez agencje pracy róznego rodzaju? nie wierze

wiekszosc prac jest w fabrykach fakt, tam ludzie sa potrzebni, sa oferty w konkretnych zawodach rowniez, zalezy kto jakie ma doswiadczenie, lub jakiego nie ma

Gość kafeteryjny hipster
plymouth jest podobne do southhampton/ portsmouth czy bardziej urlokliwe jak brighton? czy zadne z powyzyszch i brzydka padaka

Gość różowa pomarańcza
niech żyje Tusk ,dobrze ze pogonilismy tych wstretnych pisowców, za Kaczora benzyna była po 4,65 CYGANISZ za kaczora benzyna i disel były po ok 3 60 3 90 zł ja pisowcow nie chwale

Gość lady spod lady
malizna11 Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Wjazd do Białegostoku od strony Warszawy i Augustowa Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd.Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 PREZCZYTAJCIE I PODAJCIE DALE! ----------------> A przecie 28 można 8 też przyblokować w ok Mszczonowa na zwężce ok Piotrkowa a może bedzie śnieg to i słóżby nie prze4jadą bo na nowych drogach nie ma poboczy nie ma pasa ewakuacyjnego ,taka jest prawda i myśl POlskich inżynierów

Gość niestety.........
polska sie wyludnia ludzi jest już brak do podstawowych prac i pracy za godne życia pieniądze też nie ma jak zrobisz 1000 zł na miesiąc to jest dobrze a wykorzystana jesteś do zera z sily na jedną osobe to jeszcze ale gdy jest rodzina to o zgrozo opłaty 350 zł na żywność zostaje jak tu żyć premierze

Gość Meshua21
niech zyje Tusk....ale ty mnie złóścisz, to ze pracuje za granica daje ci powod zeby mnie obrazac?! Zastanow sie co piszesz..bo az sie gigac chce jak sie czyta twoje wypociny. kto powiedzial ze robie na zmywaku albo podcieram komus tylek, zapraszam do cork i zobaczysz ze zyje mi sie lepiej i na wyzszym poziomie niz ty! Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to poprostu zamilcz... i nie wciskaj mi kitu ze w polsce jest zajebi s cie i ze jest praca bo nie ma, mam tylko jedno zycie i nie mam zamiaru wegetowac...

Gość plummmms
Polska się wyludnia bo władze raczej odstraszają niż zachęcają do posiadania dzieci. Proste ?. Doprowadzenie do sytuacji że jak ktoś chce dzieci to jest traktowany jak posiadacz luksusowego samochodu -może jeszcze podatki od dziecka wprowadzą .... to pewnie po to -ta polityka żeby mniej państwo na zasiłki, szkoły itp wydawało żeby ludzie z powodu braku miejsc w przedszkolach czy braku mieszkań się nie burzyli . Tyle że ci idioci mają gdzieś co będzie za 25 lat jak emigranci nie wrócą a jeszcze z 2 miliony wyjadą a młodych nie będzie ..Zostaną dziadki żądające emerytur których z czego nie będzie płacić bo podatków nie będzie już wtedy komu płacić . ale dzisiejsi mędrcy będą wtedy wypoczywać za sute emerytury w zagranicznych kurortach i i im to wszystko zwisać będzie... Oczywiście ktoś powie żeby sprowadzić imigrantów- ale władze bogatych Niemiec już twierdzą że multi-kulti to błąd. Jakoś nasz elektorat nie zrozumiał idei liberalizmu i wybrał partię mieniącą się liberalną tj radzącą -radźcie sobie sami.Elektorat wybrał to ma .Proste.

Gość Meshua21
Niech wszyscy wyjada w pizdu z tej polszczy......

Gość antek cel
Resort finansów chce wprowadzić do międzynarodowych umów podatkowych klauzulę, która pozwoli na uzyskiwanie informacji o dochodach Polaków za granicą oraz o zagranicznych rachunkach bankowych. Zmiany dotyczyłyby też umów z rajami podatkowymi.