Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryncePalna

Zauważyłem, że nawet niskie dziewczyny wolą wysokich

Polecane posty

Gość pryncePalna

więc przestańcie pierdolić głupoty w stylu "no ale jest przecież wiele niskich kobiet więc znajdziesz jakąś" w przypadku kiedy facet jest niski.. bo nawet takie kobiety które mają 160-165 i tak szukają wysokich, którzy mają około 185, a ci niscy którzy mają 170-175, są zwyczajnie nie atrakcyjni dla nich [cześć]

Gość zielonookaaaa
to proste, jak idą dwa takie karły to wygłada idiotycznie. Poza tym wysoki mężczyzna jest z reguły potężniejszy a kazda chce się czuć bezpiecznie ze swoim facetem. taki niski to male małerączki, krótkie nóżki i wo góle porażka

Gość jsjfkqenfvq
ja nie kierowałam sie wzrostem. Ale mam 163 a mój Misiek 185:-)

Gość pryncePalna
zielona, oczywiście zgadza się to co mówisz.. dlatego irytuję mnie to i wkurwia kiedy jakieś dobroduszne dziewczynki na forum pocieszają tanim tekstem facetów pisząc "jest wiele niskich kobiet, więc znajdziesz jakąś' mija się to z prawdą..

Gość Magic Marc
najlepsi uwodziciele są niscy ..

Gość zielonookaaaa
no mija, niestety, life is brutal.... każdy chciałby byc z kims idealnym. Wiadomo niscy faceci te z znajda swoja druga połówke, jak to mówią miłośc jest ślepa, przecież często dziewczyny mówią że np podoba im się tylko faceci z ciemna karnacja i nigdy nie wziełyby blonda, a potem okazuje się ze ich wybrankime jest właśnie blondyn

Gość po co..
założyłaś/eś ten temat w takim razie? pewnie zaraz pojawi się tu jakiś nie wysoki i będzie biadolił nad barkiem sprawiedliwości w naturze

Gość moja koleżanka ma 175 cm
a jej facet 174 cm i jakoś są szczęśliwi od lat :)

Gość zielonookaaaa
jak mówię miłośc jest ślepa. ja nigdy nie mogłabym byc z niższym facetem. Spotykałam się z jednym przez jakiś czas, był o pół głowy niższy. Bardzo fajny, miły, spędzalismy przyjemnie czas. ale fakt ze ludzie na ulicy sie ogladali powodował ze czułam sie niekomfortowo. Poza tym jak pomyslałam sobie ze juz nigdy nie załoze szpilek, które kocham... Mam 173cm wzrostu, więc jestem raczej wysoka. Sa kobiety którym to nie przeszkadza, dla mnie jednak to jest problem.

Gość nie mam stalego nicka
Ja jestem niziutka i szczęśliwa z moim mężczyzną 175cm, a wy dalej płaczcie na kafe. to z pewnością sprawi że kogoś znajdziecie

Gość gość
CtNS4i8Ri9zalHt8MjISi0lh

Gość gość
moze byc byle nie dragal..