Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca pracy 2311234564 p

POSZUKUJE PRACY JESTEM DZIEWCZYNA 21 LAT I MAM WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE OLSZTYN

Polecane posty

Gość poszukujaca pracy 2311234564 p

HEJ JESTEM MŁODA W PEŁNI ENERGICZNA OSOBA KTORA OD JAKIEGOS CZASU POSZUKUJE PRACY , NIESTETY BEZSKUTECZNIE . WSZĘDZIE GDZIE SIĘ UDAJE UZYSKUJE ZAMYKAJĄ DRZWI. ALBO CZEPIAJĄ SIĘ WYKSZTAŁCENIA ALBO NIE POSIADAM ODPOWIEDNIEGO DOŚWIADCZENIE , TYLKO ŻE JAK ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE JAK NIKT NIE CHCE PRZYJĄĆ . CHCIAŁABYM DALEJ SIĘ KSZTAŁCIĆ ALE ZE WZGLĘDU NA KOSZTY MUSZE SWOJE WYKSZTAŁCENIE ODŁOŻYĆ NA DALSZY PLAN . UKOŃCZYŁAM SZKOŁĘ ZASADNICZA W ZAWODZIE KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII . MAM 21 LAT JESTEM W PEŁNI DYSPOZYCYJNA OSOBA I OTWARTA DLA LUDZI . DUŻO MOŻNA PISAĆ ALE PISANIE NIE ZASTĄPI ROZMOWY CZY SPOTKANIA W 4 OCZY NA KTÓRE STAWIAM NAJWIĘKSZE NADZIEJE. I MAM PYTANIE CZY JEST KTOŚ Z OLSZTYNA LUB OKOLIC KTO MOŻE POMÓC W ZNALEZIENI W TYM MIEŚCIE PRACY , NA KTÓREJ TAK BARDZO MI ZALEŻY . PRÓBUJE I MAM NADZIEJE ZE SĄ TU DOBRZY LUDZIE KTÓRZY ROZUMIEJĄ MNIE . Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM I PROSZĘ O PISANIE POWAŻNYCH OFERT I RZECZY A NIE GŁUPOT JAKIE CZĘSTO MOŻNA TU SPOTKAĆ .

Gość wiesz ze jest
To forum Poza Polska :p mam pytanie dlaczego piszesz duzymi literami?nie zatrudnilabym cie poniewaz masz 21lat i uwazasz się za dziewczyne(jestes już kobieta)co swiadczy że jestes niedojrzala emocjonalnie osoba,nastepnie nie zachwalaj siebie jaka to ty nie jestes,lepiej napisz co potrawisz zrobic dla firmy dla ktorej bedziesz chciala pracowac,nikogo nie interesuje że masz źle w zyciu,pomys troche za nim gdzie kolwiek otworzysz buzie

Gość numerowaaaaaa
Nie przejmuj sie tym komentarzem u gory, ta osoba na szczescie nie bedzie Cie zatrudniac. Ale z wielkich liter bym zrezygnowala no i poszukala szczescie na innym forum, bo tu pisza ludzie mieszkajacy w wiekszosci za granica.

Gość Boshe co za matol
Trzeba bylo od razu pojsc do technikum!!!pozatym co pierdzielisz ze nie stac cie na nauke technikum wieczorowe dla doroslych jest za darmo!!!

Gość sdfghjkl;'#
w ten sposob co najwyzej znajdziesz prace w burdelu... musisz poszukac agencji pracy ktora zalatwia prace za granica. naucz sie angielskiego i ruszaj/

Gość do poszukujacej pracy!!!
Ten topik jest dla polakow poza granicami!! A ty piszesz o pracy w polsce..jak bys naprawde szukala TEJ PRACY to chyba nie szukalabys na takim forum!!!