Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaa

przeziębienie a karmienie piersia

Polecane posty

Gość kikaaaaa

dziewczyny ratujcie mam w domu kilkunasto dniowego synka, karmie go piersia a mnie jakies choróbsko bierze:( strasznie mnie garrdło boli nie mogę już po mału śliny przełykać:( jak się ratowac?? co mozna brac jeśli się karmi piersią??

Gość kamila4393
nie dawno to samo przechodziłam. Mi pomogła woda z sola oraz brałam tabletki do ssania propolki mozna je brac w czasie karmienia piersią.

Gość tantum verdeeeeee
na gardło tantum verde, mi pomagało rewelacyjnie. tylko to zielone nie cytrynowy. można brac karmiąc

Gość można też granulki
oscilococcinum. Zapytaj ewentualnie lekarza o Bioparox. To taki niby "antybiotyk" - wziewny, który działa wyłącznie miejscowo na błony śluzowe. W ciąży można go stosować jak najbardziej, myślę, że przy karmieniu też. Z tym, że koniecznie trzeba do lekarza, bo to lek na receptę. Bywa, że uchroni nawet przed anginą. Osobiście jestem jego dużą zwolenniczką.

Gość do autora tematu....
Najlepiej udaj się do lekarza. Moja znajoma jak była podziębiona to jak karmiła piersią to musiała mieć wg zaleceń lekarza taką maskę na twarzy (jak lekarz).

Gość kikaaaaa
dobra dzieki dziewczyny jutro pojde do lekarza nie ma co ryzykowac, normalnie bym się kurowala sama w domu ale jak jest male malenstwo nie bede widziwiac bo niby mnie tylko gradło boli ale cala jestem oslabiona i sie dziwnie czuje jak by mnie zbierało na cos wiecej:( na razie poratowałam się tatntum verede, apap i wapno

Gość kaftanik niebieski
karm nadal piersia