Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a zapytam co mi tam

Jaki wibrator?? Polećcie niedoświadczonej ;)

Polecane posty

Gość AnnGe
W wibratorach na baterie na pewno jest znacznie większy wybór. Problem robi się tylko jak baterie się wyczerpią, a pod ręką nie ma zapasowych ;). Takie ładowane z gniazdka mają podobno silniejsze wibracje, więc co kto lubi. Jeśli wcześniej nie miałaś takiego z "króliczkiem", czyli dodatkowym fragmentem do stymulacji łechtaczki, to polecam właśnie taki. Fajne będą też wszystkie z dodatkową teksturą (pofałdowane, pokarbowane). Widziałam też takie z kręcącą się dodatkowo główką - czyli cały wibrator wibruje, a dodatkowo główka kręci się niezależnie od reszty (np. delight i serenity Vibe Therapy). Brzmi ciekawie ale nie próbowałam, więc nie wiem jakie są efekty. I koniecznie z silikonu, ewentualnie plastiku ABS ale silikon jest mięciutki i bardzo miły w dotyku, a plastik twardy. Z firm polecam: Lelo (niestety drogie), Vibe Therapy, Fun Factory no i wspomniany już Fonzie z firmy Feelz Toys.

Gość a zapytam co mi tam
Dziewczyny wielkie dzięki za pomoc :) w moim przypadku każda wskazówka jest cenna :)

Gość złakobieta
A co z tymi zaciskami na sutki.?Używa któraś? Jakie odczucia?Warto kupić?

Gość chcecie zacisków spróbować ?
to sobie żabki od wieszania bielizny załóżcie na sutki a jak chcecie z ząbkami to żabki od firanek :) to już są elementy do BDSM ! :P

Gość karmeliowa
Również zastanawiałam się nad zakupem wibratora nie do końca byłam pewna jaki model wybrać. Postanowiłam jednak kupić coś mniej "inwazyjnego". Wybrałam taki masażer. Doskonale się sprawdza. Teraz często go używam z moim partnerem. http://www.youtube.com/watch?v=k-yyqf6SBsg

Gość ola071
Pompka na sutki jest super

Gość gość
A ja mam pytanie do kobiet lesbijek.Czy wy jakbyście wybierały to takiego który nie przypominałby penisa i koniecznie bez jąder? Na filmie tak widziałem pt. seks nastolatków.