Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbgfvbfgb

czuję się taka smotna, młodość mi ucieka...

Polecane posty

Gość fgbgfvbfgb

niby studiujeje, mieszkam z koleżankami, ale nie mam znajomych...moje życie wyglada tak, że studia-uczelnia, dorywczo praca i mieszkanie...nigdZie nie wychodzę, bo nie mam z kim...siedzę ciągle przed komputerem, nawet uczyć mi się przez to nie chce... nie jestem jakąś brzydka, gruba, dbam o siebie, dobrze się ubieram, jestem otwartą osobą...nie raz komuś coś porponowałam, ale zawsze ktoś ma jakieś "problemy" to nauka, to coś innego...i tak mi moja młodość ucieka, nie do końca zależnie ode mnie...

Ciesz się, że mieszkasz z koleżankami. Ja mam tylko studia-dom-studia-dom i raz w miesiącu impreza.

Gość fgbgfvbfgb
ja nie pamiętam kiedy byłam na imprezie...moje koleżanki mają życie, chłopaków, a ja nie mam nic i jeszcze w życiu zawsze pod górkę..

Tez nie mam faceta i też mi nie jest lekko w życiu. A impreza? Co to za filozofia poszukać sobie knajpy z fajną muzyką i się wybrać?

Gość zdzisław, 63 lata
Też czuje się samotny Może się poznamy?:)

Gość fgbgfvbfgb
taaa sama pójdę na imprezę

No to siedź w domu i narzekaj, skoro nie jesteś w stanie sobie zorganizować koleżanki na jeden wieczór.

Gość fgbgfvbfgb
nie mam wyjscia, nie będę po raz setny zagadywać, muszę być skazana na samotność i stany depresyjne skoro nie mam znajomych...

Wyjścia są dwa - ogarnij się, znajdź znajomych, albo siedź i się dołuj. Ja siedziałam sama, póki nie miałam ochoty wychodzić. Teraz mam, więc znalazłam znajomych i biegam po imprezach jak mam kasę i czas. Nic trudnego, wystarczy raz wyjść z domu i kogoś poznać.

a masz jakies pasje? moze jakis klub zeglarski, wspinaczkowy, chór??? tam sie poznaje ludzi fajnych, z zainteresowaniami podobnymi do swoich.

Gość fgbgfvbfgb
chcialabym cholernie kogoś poznać, zaczęłam drugi kierunek większych znajomości brak, w pracy to samo, to ja już nie wiem co mogę... pasji też nie mam..przez moją samotność mam problemy z psychiką-ciągłe stany depresyjne...miałam przyjaciółkę, ale ona jest tylko jak coś chce jest...a tak to o mnie zapomina...ja nie będę ciągle, codziennie sama pierwsza się odzywala..

Gość ciemnooka :))
literki a skad jestes? :)

Gość fgbgfvbfgb
krakowa

a ja wlasnie zalożyłam topic zeby się pożalić.. widze, że więcej samotnych jest ;)

Gość smoku
ooo, ja tez jestem z krakowa co studiujesz?

Gość fgbgfvbfgb
gdzie mogę poznac ludzi?

Gość jak to gdzie, tutaj
a takich prawdziwych na chodniku

Gość fgbgfvbfgb
gdzie poznać ludzi? jak znaleźć pasję, sens życia? motywację do nauki? a nie siedzieć ciągle przed komputerem i bezmyślnie klikać...

Gość zdaniefaceta
przeprowadz się do akademca :D Mieszkałem w internatach i akademcach blisko 10 lat :D grille, imprezy, wspołne wyłażenie ze znajomymi :D wiele diznwych rzeczy się robiło :D nie przespało się wielu nocy, pomijajac juz to, że rzadko kiedy spało sie we własnym :) przygarniało się schlanych kumpli i chętne koleżanki :D polowe studiów przespałem odsypiając nocne balowanie :) a po studiach ? balowanie z wąska grupą znajomych. Wspolne odwiedzanie siebie co jakis czas. zazwyczaj na caly weekend wtedy kiedy wszyscy wolne maja w pracy :) także polecam akademik...i mocną wątrobę :D

Gość dfsdfsdfsdf
napisz z jakiego miasta jestes ?

Gość fgbgfvbfgb
krakow