Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _krople_łzy_123

Jestem załamana...:( jak można napisać coś takiego:(

Polecane posty

Gość _krople_łzy_123
parram i tak Twoim zdaniem piszę facet, któremu zależy na dziewczynie??

Gość Ty jednak jesteś głupsza niż
ustawa przewiduje:O Ten jego sms to jest foch na Twoją wcześniejszą odmowę. Ale gośc pewnie n ie zakładał, że kompletnie nie jarzysz:O

Gość _krople_łzy_123
My spotykamy się i poznajemy w celu stworzenia związku a mi się wydaję że tego jego smsy były chamskie i nie na miejscu..

Gość parram parram
Jak nie wiesz czy mu zależy to go zapytaj... jak się boisz odpowiedzi to schowaj się pod kołdrę i użalaj dalej.. Ludzie.. dlaczego wam tak ciężko NORMALNIE ze sobą rozmawiać? po co to snucie domysłów? Polecam też olać smsy i spotkać się i pogadać a nie bawić jak dzieci. Dorośnij.

Gość _krople_łzy_123
czyli co teraz powinnam zrobić??ja już nic nie rozumiem:(

Gość _krople_łzy_123
właśnie czy jemu zależy to on sam nie wie, bo on jest po ciężkim związku i jak twierdzi, ciężko jest mu się teraz zakochać:(

Gość parram parram
Aleś Ty durna.. Idź spać. Tak będzie najlepiej dla wszystkich. I na przyszłość nie pytaj ludzi publicznie o takie pierdoły.

Gość _krople_łzy_123
:((( smutno mi że tak mnie obrażacie:( ehhh mam dosyć tego świata:(

Gość aaabababababa
niech zgadnę. siedzisz, ryczysz i gapisz się na fona? wierz mi, to nie są chamskie smsy. nie napisał Ci nic obraźliwego, wartego takiej histerii. skąd mamy wiedzieć, czy mu zależy? ale skoro Cię przeprosił to jednak nie ma Cię gdzieś. idź spać, bo jutro szkoła.

Gość parram parram
Jesteś totalnie niedojrzała. Chyba nie czas na związki, obowiązki i takie tam. Ile masz lat? Jak facet tak mówi to skąd my Ci mamy wyczarować odpowiedź, czy mu zależy? To już Twoja decyzja czy chcesz się pakować w tę znajomość czy nie. My za Ciebie życia nie przeżyjemy. Dobranoc.

Gość _krople_łzy_123
nie płaczę ale jest mi przykro bo skoro by mu zależało to nie pisałby w taki sposób do mnie..tak jakby było mu to zupełnie obojętne że np przespałabym się z kimś, fajnie że to jest zachowanie kogoś komu zależy

Gość _krople_łzy_123
który facet napisałby tak do dziewczyny, do której by coś czuł i by mu zależało, to nie są miłe słowa wieeesz..

Gość _krople_łzy_123
czyli w ogóle nie powinnam się była obrażać za takie smsy??

Gość aaabababababa
nic nie kumasz:/ odmówiłaś mu seksu, to się fochnął. i powiedział Ci, że nie to nie. nie chce seksu z Tobą, a jak ty chcesz, to sobie kogoś znajdź. potem cię przeprosił i stwierdził, że żartował. uważam, że facet, który miałby cię w dupie puściłby Cię w trąbę po Twojej odmowie i na pewni nie przepraszałby Cię za nim. ALE skoro to jest początek znajomości, więc trudno powiedzieć, czy mu zależy. i skoro to początek znajomości, to nie oczekuj wielkich słów i deklaracji. inna sprawa, że nie napisał Ci nic przykrego, nie obraził Cię, nie wyzwał. inna sprawa, że w nerwach się mówi różne rzeczy. ZROZUMIAŁAŚ? nie wiem, jak Ci to jaśniej wytłumaczyć. ile Ty masz lat? 13? 14?

Gość olej to...
tylko tak pokazesz ze masz do siebie szacunek

Gość olej to...
to nie jest twój facet wiec oczekujesz ze wierszem będzie pisał do Ciebie? z jego słów wynika ze nie darzy cie uczuciem to chciałaś usłyszeć?

Gość olej to...
i nic z tego nie bedzie pieknego, bo jaki facet proponuje seks nie swojje dziewczynie chcesz byc z takim? on moze miec wiele takich na seksik z boku, ceń sie i olej go

Gość _krople_łzy_123
nic nie napisałam od wczoraj ehh:(

Gość _krople_łzy_123
nic nie napisał od wczoraj:(

Gość aaabababababa
dalej siedzisz i płaczesz???? jakby nie było to teraz Twoja kolej, żeby coś napisać.

Gość _krople_łzy_123
a niby dlaczego ja mam napisać?? skoro mnie uraził i zrobił mi przykrość:(

Gość _krople_łzy_123
niech mi ktoś doradzi co mam zrobić;((((

Gość aaabababababa
więc tak: możesz siedzieć i dalej histeryzować możesz przestać histeryzować, dać już spokój tej sprawie i do niego napisać możesz przestać histeryzować, dać już spokój tej sprawie i nie pisać do niego, poczekać, aż się odezwie możesz przestać histeryzować, dać już spokój tej sprawie i temu związkowi.

Gość _krople_łzy_123
nic nie piszę;((( jestem pewna że już się nie odezwie ehhhh;((

Gość _krople_łzy_123
uważacie że powinnam się odezwać czy poczekać??;(((

Gość _krople_łzy_123
poradzi mi ktoś????

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
nie pisz do niego,kazdy ci to mówi a nie sluchasz, kazdy ci radzi nie pisz do niego wiec nie pisz, jak mozesz wogóle myślec o takim facecie, to co napisał ci ne wystarczy by dac sobie spokój? bedziesz sie upokarzac?zalosne

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
nawet jesli sie poznawaliście tylko to to jak sie zachował skresla was na przyszłość

Gość monika ratownika
PO PROSTU SOBIE ODPUŚĆ TZN NIE PISZ DO NIEGO! Z JEGO SMSÓW WYNIKA ZE MA NA CIEBIE RACZEJ LUŹNĄ GUMĘ TZN ZAKOŃCZYŁ POWAŻNY ZWIĄZEK I PEWNIE SOBIE TERAZ CHCE POSZALEĆ I "OŚMIAĆ SIĘ". OLEJ TYPA.

Gość _krople_łzy_123
ale mi na nim zależy:((( może wyżywa się teraz na mnie za to że nie zgodziłam się z nim przespać:( mam doła:(