Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Symmmpatia.pl

Sympatia.pl ? kto poleca kto nie ?

Polecane posty

Gość Symmmpatia.pl

... ? oraz z jakich przyczyn ...

Gość maturks4
Nie polecam. Siedzą tam od lat te same stare pryki, lub - dzieciaki dla zabawy lub - szukający sponsoringu lub - prymitywy mający przyjemność w obrażaniu innych "Normalnych" to tam może 2 %

Gość Symmmpatia.pl
Dzięki , a jakiś inny portal ? o takiej tematyce ?

Gość a_man_xxx
ja ci proponuje olneo.pl, globtroter.pl itp szukanie ludzi podobnych majacych jakis cel, np wspolna wyprawe, mzona sie poznac wczesniej, zaprzyjaznic pojechac razem sprawdzic najwyzej bedzieszm iala tylko kompana do podrozy, albo np dateinasia.com nie jest powiedziane ze przez interenet nie mozna poznac kogos ciekawego i fajnego, jednask w szystko i tak musis sie jak cos sprowadzic do realu a w internecie zazwyczaj wszyscy sa och ach ale jak co do czego wychodzi prawda, musisz trafic na kogos kto bedzie wart Twojej uwagi a Ty dla tego kogos, takze jak pisze jak lubisz cos szukaj na portalach zwiazanychc z tym czyms, inaczej fotka sympatia to lans balan dzieci

Gość Asdfrvcxz
A ja Ci powiem tak: miałam narzeczonego, rozstaliśmy się, załamałam się itp. Koleżanki założyły mi konto na sympatii. Śmiałam się z nich, ale zaczęłam wchodzić. Jest dużo idiotów, ale są też różni sympatyczni ludzie, którzy zasługują na uwagę. Poznałam tam swojego męża:). Ja uważam, że w tych czasach, kiedy każdy jest zalatany, warto jest szukać partnera przez internet,,,

Gość a_man_xxx
wszystko ma swoje + i - ale szukac najlepiej jest przez przypadek bo szukane takiego, ktory ma czarne wlosy, ktory ma zielone oczy, ktory ma wyzsze wyksztalcenie, ktory ma 185 cm wzrostu, ktory ma 85 kg wagi, ktory, ktory, ktory to szukanie idealu a takie nie istnieja, nawet jak znajdziesz wg swoich okreslonych cech to jednak okaze sie ze trafilas na ideal w wygladu a na podlego czlowieka od wewnatrz albo czlowieka, ktory uwaza sie za bog wie kogo, musisz sie ruszac, jezdzic, zwiedzac swiat obracac sie w towarzystwie roznych ludzi wtedy moze przypadkowo rafisz np w sklepie na zakupach na jakiegos fajnego amanta, ktory cie zaczepi i poderwie moze przez internet Ci sie uda jak kolezance wyzej i bedziesz szczesliwa ale najlepiej szukac na wszystkie mozliwe sposoby, w biedronce, u denstysty, w szpitalu czyli w prawdziwym zyciu :)