Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_man_xxx

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość a_man_xxx

powiedzcie mi czy kobiety w swoich noskach tez maja wloski? Dziwne to moje pytanie, ale nigdy sie tak szczegolnie kobietom nie przygladalem, laryngologiem tez nie jestem, faceci wiadomo 190 cm, wzrostu, 95 kg zywej wagi to i da sie cos zobaczyc wszystko wprost proporcjonalne do rozmiarow takze powiedzcei mi czy i kobiety maja w swoich noskach wloski, ktore pelnia role filtra przed zanieczyszczeniami? Wiem, ze to moze dziwne pytanie, ale mnie to zastanawia czy macie w swoich noskach wsloski :)

Gość oczywiście, że tak
kobieta to jednak też człowiek :O🖐️

Gość ffffffff6666
niestety muszę cię rozczarować kobiety mają tam pióra

Gość a_man_xxx
no tak ale stworzone przez Boga na podobienstwo aniolow takze czlowiek ale calkiem inny w koncu to plec piekna

buhahahaha na podobieństwo aniołów, przecież wg. boga to kobieta została zrobiona z mężczyzny więc jest do niego podobna:P

Gość a_man_xxx
Bog stworzyl mezczyzne na swoje podobienstwo, potem wyjal zebro adamowi i ulepil z niego kobiete, ale wzorowal sie aniloami bo prawdziwa kobieta jest jak aniol

Gość ffffffff6666
"zrobiona z mężczyzny" nie kurwa w biblii jest napisane że buziuchna stworzyła człowieka i z tego czegoś zrobiła babę i dziada

Gość ffffffff6666
człowiek - żebro = dziad żebro + dopełnienie=baba baba = cud boży doskonałość dziad = odpadek przy produkcji doskonałego człowieka czyli baby

Gość a_man_xxx
ale wy jestescie nawiedzeni pytalem o co innego, takze jak nie wiecie to idzcie do lazienki i luknijcie sobie do tych noskow i zobaczcie czy macie tam wloski

Gość g8idea
napewno jakies tam rosną, ale ja ich np. pod palcem nie wyczuwam, jak władam palec to czuje ze jest gładko, kobiety są mniej obficie owłosione wszędzie, nie zauważyłeś?

Gość a_man_xxx
no juz to napisalem ze sa mniejsze i w ogole, ale treaz jak kobety maja tylko wlosy na glowach to trudno stwierdzic czy np na cipce to kobietom wlosy rosna czy nie, za 100 lat to jak ktos powie dzieciom ze kobiety mialy zarosniete cipki to sie przestrasza tak jak teraz iedy mowi ze ze czlowiek wlosy kiedy mial na calym ciele bo pochodzi od malpy

Gość a_man_xxx
p.s. i ja nie kazalem ci wkladac placa do nosa (do cipki sobie mozesz go najwyzej wlozy) ale kazalem sprawdzic w lusterku czy tam rosna wloski a nie palcem

Gość g8idea
heh.. no tak więc jeśli chodzi o naturę, to myślę, że kobietom dała te włoski, ale są one naprawdę malutkie swoją drogą.. mój facet to ma dopiero takie hairy w nosie, że masakra, musi sobie przycinać, i też kiedyś się dziwił, że ja nie mam :)

Gość a_man_xxx
czyli geida8 z twojej wypowiedzi mozna wnioskowac ze nie jest to problem dla kobiety ze faceci maja filtry w nosach ;-) dobrze ze kobiety takich nie maja ;-)

Gość g8idea
sprawdzić można w świetle dziennym takie rzeczy, a teraz co najwyżej dotknąć, baranie byłam uprzejma odpowiadają na twoje pytanie, a ty odpowiadasz mi jak jakiś kretyn :/

Gość a_man_xxx
poczekaj nie bylem dla Cienie nie uprzejmy przeciez Ci nie nawrzucalem zadnymi tekstami, zle odebralas moj tekst pisany, to ze wtracilem ze paluszka mozesz sobie wlozyc do cipki nie oznacza ze mialem na mysli ze moze jestes jakas idiotka, o nie.

każdy ma włosy w nosie było to nawet omawiane na biologii podczas omawiania układu oddechowego, tylko jedni mają większe a inni mniejsze, i jest uwarunkowane genetycznie

Gość a_man_xxx
nie wiem ja na bilogi chyba tego nie mialem, albo chory wtedy bylem jak bylo to omawiane, ale idea8 chyba sie obrazila na mnie

Gość włosy w nosie
Ja mam takie małe i wydaje mi się że kazdy-każda ma

"ffffffff6666 człowiek - żebro = dziad żebro + dopełnienie=baba baba = cud boży doskonałość dziad = odpadek przy produkcji doskonałego człowieka czyli baby"--jakieś herezje głosisz, jeszcze nie odpowiedziałaś na moje pytanie co mają znaczyć te głupoty?! że niby mężczyźni są niższą formą od kobiet???bo przecież jeżeli kobieta powstała z jego żebra to ona jest jego własnością i JEGO dopełnieniem:P

"g8idea napewno jakies tam rosną, ale ja ich np. pod palcem nie wyczuwam, jak władam palec to czuje ze jest gładko, kobiety są mniej obficie owłosione wszędzie, nie zauważyłeś?"--Ja też u siebie nie wyczuwam włosów po włożeniu palca,ale jakieś małe są bo patrzyłem w lusterku:P no i one mają swoją rolę zatrzymują kurz. No i są przecież trymery do nosa:P