Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WspaniałyŻon

Gdzie szukać samotnej kobiety ok 30 lat ??

Polecane posty

Gość WspaniałyŻon

Pytanie do trzydziestolatek. Gdzie Waszym zdaniem najlepiej znaleźć kobietę w wieku ok 30 lat. Cel - znajomość :) Wiem wszędzie ale tak się zastanawiam od czego zacząć. Od netu ???? To gdzie bo na kafeterii chyba może być trudno. Na czatach bydło.... prosze o podpowiedzi drogie Panie :)

Gość babeczki w kroppeczki
na forach tematycznych, ogólnie w sieci. W realu ciężko będzie poznać.

No właśnie ogólnie w sieci.. tylko co to znaczy bo ogólnie to wpisałem w google i nic nie znalazłem. Dlatego piszę tutaj :) Chyba że ktoś zna inny sposób na samotnosć...

Gość allesanddra
kobiety mają identyczny problem ... może jakieś sprawdzone portale randkowe, ja mam 30l i tez jestem samotna , ale jakoś opieram się przez zarejestrowaniem na jakimś portalu

Gość allesanddra
może wychodź więcej "do ludzi" ? chociaż jak się pracuje sporo to jest kiepsko z czasem, ale ja się staram wychodzić jak najwięcej z nastawieniem, ze poznam nowych ludzi - już nawet niekoniecznie potencjalnego partnera

Gość smietankowalola
no jak to gdzie w realu

Gość dhcxds
Czasami czytam sobie Kafe i kobiety narzekaja, ze na necie same niedojdy juz zostaly, albo szukajacy kobiety najeden raz. Teraz facet pisze, ze w necie bydlo, czyli kobiety szukajace przez neta faceta tez sa nic niewarte? Jedni na drugich gadaja, ze sa blee; kobiety na facetow a faceci na kobiety i gdzie tu prawda? Ja mam 30 lat, ale od wielu lat jestem juz zajeta. Z kolezanek, ktore nadal sa samotne zostaly tylko takie, ktore nie maja czasu na rodzine i praca to dla nich cale zycie. A gdzie szukac? W tym wieku to pojecia nie mam.

Gość Zuzanna Amelia &18
Poszukaj w dziale kafe "Dorosle zycie po 30"

Pisałem że na czatach jest bydlo bo 90% osób udzielających sie tam to ochota na numerek lub po prostu chamska zabawa..... Na nikogo tutaj nie piszę źle i nie to miałem na mysli... Kiedys jakoś było prościej.. Chyba sie z wiekiem zamykamy w sobie.

Gość lokalna zuleria
nauczmy sie kochac 30tki, tak szybko odchodza...

widzisz, znalazłeś pare babek po 30 tutaj. mnie też, ale ja już tak przesiąkłam samotnością że nie nadam się na związek czy jakąś dłuższą znajomość.

przeżyłam swoje i swoje wiem. Za dużo dostałam po tyłku przez swoje miękkie serce. Teraz jest przynajmniej bezpiecznie. Od nikogo nic nie oczekuję, nikim się nie rozczaruję.

ale ja jestem tak nudna że nic ciekawego nie wyklikam.

nie, a tutaj nie chcesz pisać? Napisz coś o sobie? Jak długo jesteś sam?

forum jest anonimowe i ja nie widzę problemu, ale jak Ci nie pasuje to trudno.

Gość LOKO 33
Babeczka skąd jesteś?

Gość prawie 29
No i trochę z ciekawości założyłam konto na portalu... Są tam normalni ludzie, choć dużo mniej od takich, co chcą tylko szybkiego seksu... Może to kwestia szczęścia. Powie Ci tylko, że takie naleganie od razu na kontakt przez maila/gg może kobietę przestraszyć/zniechęcić. W tym wieku kobieta jeżeli jest normalna, to ma swoje życie, dość uporządkowane, a na dodatek pewnie była przez kogoś zraniona. Dlatego warto wymienić parę wiadomości. Do mnie odezwało się paru facetów, z niektórymi wymieniłam kilka wiadomości. Z jednym prawie się umówiłam, ale kiedy po 1,5 tygodnia zaczął mi wypisywać, że pewnie się polubimy (mając na myśli coś wiecej), wysyłać piosenki, że pewnie coś wspaniałego będzie z naszej znajomości, to się wycofałam, bo tego nie czułam. Z drugim nawet się spotkałam po ok. 2 tygodniach wymieniania wiadomości, ale już czułam, że czegoś brakuje. Spotkanie nie było złe, porozmawialiśmy, wypiliśmy kawę, ale chyba oboje poczuliśmy, że jesteśmy z innych światów. Mi nie pasowała jego mimika twarzy i miałam wrażenie, że ma znacznie mniej energii, niż ja, jemu też coś chyba nie pasowało, bo na końcu powiedział, że ciekawie było poznać zupełnie inny świat.... Z trzecim piszę od 3 tygodni. Wymieniamy krótkie wiadomości, czasem jedna linijka, czasem 2-3, ale w ten sposób coraz więcej się o sobie dowiadujemy. Okryłam, że oboje mamy pasję gotowania, piszemy, co akurat tworzymy w kuchni, a czasem piszemy o swoich zainteresowaniach, pracy. Myślę, że w ten sposób najlepiej się poznać. Zaintrygował mnie. Nie wiem, czy "w realu" coś do niego poczuję, ale wciągnęły mnie te rozmowy. Spróbuj na portalu. Albo na wakacjach. Ja też poznałam kogoś na siłowni, a kogoś innego w tawernie żeglarskiej (plus był taki, że pierwszym, oczywistym tematem było żeglowanie).

Gość prawie 29
A przy okazji pytanie: ile masz lat? Jesteś wolny od zobowiązań?

Gość kobietapo30
jestem sama .rozczarowana i w dalekim kraju.........gg 6070891