Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka2012

owulacja

Polecane posty

witam, mam taki problem mianowicie, współżyłam z chłopakiem w dni owulacji, zabezpieczylismy się, ale rózwnież nie skończyl we mnie. Następnie dotykał swoimi dłonmi mnie w miejsca intymne, czy na jego dloniach mogła zostac sperma i doprowadzić do zapłodnienia? Okres spóźnia mi się już tydzien, dodam, ze to był mój pierwszy raz. Zrobiłam test ciązowy w 2 dni po spodziewanej miesiączce i wyszedł negatywny. Cyz moge byc w ciązy? prosze o pomoc.

Gość ekler22
nikt ci na to pytanie nie odpowie bo nie byl wtedy z tob.a i nie wie czy chlopak na palcach mial sperme czy nie. badziej prawdopodobne bylo ze zajdziesz w ciaze bo nie stosowaliscie zadnego zabezpieczenia a seks przerywany nie jest metoda anty. miliony dzieci w polsce poczęto tą własdnie metoda antykoncepcji.test sikany czyli taki jak zrobilas mozna robic od 1 dnia kiedy powinna wystapic miesiaczka ale tylko przy cyklach regularnych i nie zawsze daje prawidlowy wynik . dlatego powtorz go sobie za kilka dni . z drugiej strony okres mogl ci sie przesunac np ze stresu lub po prostu z tego że zaczelas współżycie

Gość Matakatakawa
Na 98% jestes w ciazy, nie sluchaj tego wyzej, on ma wiedze oparta na stereotypach. Sperma nawet jesli jej nie widac zostawia niewidoczne golym okiem plemniki. Niestety dziecko poczete w ten sposob najczesciej (w 87%) ma problemy genetyczne. Wspolczuje :(

Gość ekler22
niewidoczne golym okiem plemniki hahahaha jasne . po 1 jestem kobietą po 2 jezeli miał na rece sperme lub mokre pozostalosci po niej to moglas zajsc w ciaze jezeli chociazby reke wytarł w przescieradlo to plemniki poginęły