Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czekam na dobre rady?? Powiedzcie co musze zrobic?

Polecane posty

Czy powinnem się już ustatkowac? powinnem się wyprowadzic z rodzinnego mieszkania? czy cały czas stac w miejscu?

Może to i dobry pomysł. Mam 22 lata - jestem bezrobotny - nie mam własnego mieszkania - nie mam własnego samochodu - nie mam prawka Muszę jakoś podjąc walke ale obawiam się że nie dam rady :(

Gość niski smrodek
a malo to roboty? przy kasie, kible odczyscic, rowy wykopac, odsniezyc, towar wylozyc... niech zgadne: ty zasrany magister jestes i takich prac sie nie imasz. zgadlem?

Pytałem się w urzędzie pracy to powiedzieli mi że nie ma czegoś takiego. Mówiłem że mógłbym pracowac przy odśnieżaniu ale powiedzieli że nie ma pracy itp. Przy kasie? w tesco, biedronce, carrefourze, rossmanie na terenie dobczyc i myślenic nic nie ma bo mają komplet pracowników. :( nie jestem magistrem :(

Gość niski smrodek
a to ty wiochman jestes. gnoj wykidac, krowy pasc, swinie oporzadzic, ogierowi obciagnac, gowna po kurach zamiesc jest w chuj roboty na gospodarstwie o kurwa... zapomnialem, ze teraz wiocha zyje z krusu, unii i miasta a sama nic nie produkuje w takim wypadku ostal ci sie jino sznur.

Gość przyjdzie czas na zmiany
a motoryzacja? ;) pomocnik w warsztacie samochodowym, myjnia ręczna - sa ludzie którzy się boją automatycznej :-O

W myjni samochodowej też byłem w Dobczycach ale nikogo nie potrzebują do pracy :( ciągle mam stawiane jakieś przeszkody :( czekam na ten pierdolony staż a jeszcze nie mają środków :(

poszukaj na poratalu pracuj.pl. Pracy z zakwaterowaniem. Kiedy pracowałam w pewnej firmie, gdzie poznałam dziewczynę, której chłopak (młody) przyjechał z mniejszej miejscowości do Warszawy i właśnie tak pracował. Chyba na budowie.

Gość EveryDay
miałe spopuszczac dupala gejuchom, już zmieniłes zdanie ?"

Gość EveryDay
daj ogłoszenie w necie

tak. Jest taka praca z zakwaterowaniem. Jestem pewna. Jeśli chodzi o Zakopane musisz poszukać, na portalach z pracą np. : www.praca.pl www.pracuj.pl założyć konto, wstawić CV, wpisać najważniejsze swoje dane, ustawić preferencje pracy i wpisać w "kryteria wyszukiwania" (bo jest tam taka zakład) i masz pracę :) A potem już z górki, kiedy będziesz miał jakieś drobne, swoje. Tylko to byłaby praca z dala od domu.

Jesteś tak głupi, że nawet nie wiesz gdzie geja znaleźć. :D Swoją drogą, myślisz, że wśród gejów tak częstym zjawiskiem jest płacenie za seks? A co ty niby możesz im zaoferować? Swój zjebany ryj, zapadniętą klatę, brak mózgu i wygląd wychudzonego wypłosza? Z takim wyglądem mógłbyś zainteresować co najwyżej byłego hitlerowca, który by w tobie zobaczył żyda z Auschitz do Sado-Maso. :d

Gość niski smrodek
tak to jest wredna blondyno on ma mikroskopijnego penisa a ty przerosnieta lechtaczke. nie ma szansy zebyscie sie zrozumieli.

Gość przyjdzie czas na zmiany
Nie puszczaj się bo na hiva jeszcze nie ma lekarstwa. Dla głupiej kasy możesz sobie zniszczyć całe życie.

Mieszkam w Dobczycach, Lubień chyba jest blisko Myślenic bo chłopak z Lubnia chodzi do tej samej szkoły do której ja chodziłem.